arany táska

Színkavalkád a táskáid közt

Amióta csak megjelentek a divattáskák mindig is a nők legjobb barátai voltak.

Nem csak alapvető tároló funkciójuk miatt, hanem esztétikai szempontból is, hiszen egy táska öltöztet. Épp olyan kiegészítője megjelenésünknek, mint egy kendő vagy ékszer. Van, aki hétköznapra egy táskát hord mindenhez, más viszont variálja aszerint, milyen ruhát, cipőt, kabátot vesz fel.

A „kis fekete” nemcsak ruhában, hanem táskában is érvényes. Minden nőnek jó, ha van egy univerzális, visszafogott fekete táskája, amit szükség szerint bármilyen alkalomra, bármilyen elegáns ruhához használni tud.

Egy nyárias, színes táska nagyon fel tud dobni egy egyszerűbb öltözetet, de általában elmondható, hogy ezek a darabok igencsak korlátozottan használhatók. Ma nagy divatja van a pasztelleknek és a púderszínnek, ezek jobban kombinálhatók, mint az élénk színű táskák. A matt pasztellek mellett hódítanak még a metálfényű darabok is. Ezek közül is talán legszebb az arany, amely ősidők óta a luxus és az elegancia jelképe. A fekete mellett ez az a szín, ami sohasem megy ki a divatból. Leginkább az ősz típusú hölgyekhez illik – barna vagy vörös haj, barna szem –, világos hajúaknak inkább a fehérarany áll jól.

Az arany színű táska csodásan mutat barna, fekete és fehér ruhával is.

Összehangolhatjuk arany vagy aranyozott ékszerekkel, bizsukkal, nyáron napszemüveg-kerettel, csinos szandállal is. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy az arany színű táska mellé ne használjunk harsány színű vagy hangsúlyosan mintás ruhákat, hagyjuk érvényesülni ezt a csodás színt.

Ha táskát keresel, látogass el a Trendify webáruházba, ahol kiegészítők széles választékát találod!