nestle lactogen

Csak a legjobb tápszert kínáljuk

A Gyógyline egy kétségkívül megbízható és minőségi webáruház, ami az immár több, mint egy évtizede működő Gyógyhír Gyógyszertár online patikájaként ismert.

Az otthon kényelméből, sorban állás nélkül vásárolni mindig vonzó lehet, de különösen akkor remek alternatíva, amikor Ön például műtét után lábadozik vagy beteg. A megrendelt termékeket akár GLS futár is házhoz viszi, 15000 forint feletti vásárlás felett ráadásul ingyen.

Vény nélkül kapható gyógyszerek, homeopátiás készítmények és gyógyászati segédeszközök mellett tápszereket, tápláló tejpépeket és vitaminos junior gyermekitalokat is kínálunk. Bár köztudott tény, hogy a babák ideális esetben anyatejjel táplálkoznak, méghozzá szoptatás útján, ez gyakran sajnos különböző okokból nem mindig lehetséges, vagy éppen elégséges.

Ilyenkor azonban a tápszer a tökéletes alternatíva.

nestle lactogen

A mai, modern tápszereket úgy fejlesztik ki, hogy azok összetétele a lehető legjobban hasonlítson az anyatej összetételére. Emellett számos vitamint és nyomelemet tartalmaznak, amire az újszülöttek szervezetének szüksége van. Természetesen minden, általunk forgalmazott tápszer megfelel a legszigorúbb nyugat-európai előírásoknak is.

Alapvetően a tápszerek két típusát különböztetjük meg; létezik anyatej helyettesítő tápszer, illetve anyatej kiegészítő tápszer. Utóbbi a kiegészítő táplálás bevezetésének idején hasznos, emellett biztosítja a kellő folyadékbevitelt. Az anyatej helyettesítő tápszer ezzel szemben kielégíti a csecsemők tápanyagszükségletét önmagában is.
Válassza bármelyik terméket is, nagyon fontos, hogy mindig tartsa be a csomagoláson található utasításokat.