linképítés

Az egészség és a jó alvás megfizethetetlen

A túl sok koffeinben, bizonyos gyógyszerekben, a stresszben és az időjárási frontokban az a közös, hogy könnyedén okozhatnak alvászavarokat.

És ha túl keveset alszol, vagy többször is felébredsz az éjszaka folyamán, az egy idő után megbosszulja magát.
Ha túl keveset alszol, az egy idő után a tükörben is meglátszik, ugyanis tested kevesebb kollagént termel, ami bőröd rugalmasságát és feszességét adja. Azonban a rossz alvás nem csupán szem körüli sötét karikák, vagy elmélyülő ráncok képében nyilvánul meg, de az immunrendszer működését is negatívan befolyásolja. Ennek oka, hogy éjjel kevesebb citokin fehérje termelődik a kevés alvás hatására. A citokinek tulajdonképpen olyan anyagok, amik segítségével az immunrendszer sejtjei kommunikálnak egymással. Emiatt fogékonyabbá válhatunk a betegségekre és fertőzésekre.

Még csak hosszan tartó alváshiány sem szükséges ehhez, hiszen már akár egyetlen átvirrasztott éjszaka után is megváltozhat az immunsejtek összetétele a vérben.

Amennyiben jobban aludnál, a szintetikus altatók helyet adj inkább egy esélyt a Nottevit termékeinek! A Nottevit Immuno Sleep kapszula természetes, növényi eredetű összetevői segítségével erősíti oldja az esti stresszt, és segít elaludni. A macskagyökér, a golgotavirág és a komló toboz kivonat kombinációja biztosítja a termék hatékonyságát. Nevének megfelelően hatékonyan erősíti immunrendszered is.
Bár az egészség és a jó alvás megfizethetetlen, a Nottevit Immuno Sleep ár nem számít kifejezetten magasnak. Tégy vele egy próbát te is, nem bánod meg!