autóklíma

Szereltessünk extrákat az autóba

Biztosan mindenki emlékszik még azokra a régebbi típusú autókra, amikben még elektromos ablakemelő sem volt. Ezekhez képest bizony a ma kapható autók, már szinte űrtechnológiának tűnnek.

A mai autókban mindent elektronika vezérel és több kijelző is segít bennünket a biztonságosabb és kényelmesebb utazásban.

De azért még javíthatunk az autónkon különböző extrákkal, hogy még jobban passzoljon személyiségünkhöz, és még jobban ki tudjuk használni. Ha nem tudjuk mivel is tehetnénk még tökéletesebbé, jobbá, akkor a egy traffipax előrejelzésére használt rendszer tökéletes választás lehet minden autós számára. Így nem kell aggódnunk a traffipaxok miatt, mert az autónk idejében jelezni fog a számunkra, így elkerülhetjük a bírságokat. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor megszeghetjük a szabályokat, vagy indokolatlanul száguldozhatunk a városban vagy éppen a városon kívül. Hiszen nem csak a saját, de mások életéért is felelősek vagyunk a volán mögött, ezért ezt minden esetben tartsuk szemelőt, amikor autóba ülünk.

A Ódor autóvillamosság hévizi műhelyében segít beépíteni az autójába az utólag vasárolt kiegészítőket. Számos szolgáltatásuk mellett az autóvillamossági diagnosztikát és javítást időpontelőjegyzés ellenében lehet igénybe venni. Az utólagos kiegészítők beszerelése során is igyekeznek minél szebb, esztétikusabb, gyáribb megoldást választani. Ahol lehet a vezetékeket elrejteni, a lehető legjobb megoldást nyújtani az ügyfél számára.

Minden műhelyünkben javított autón díjmentes világítás átvizsgálást végzünk. Rendelkezésünkre áll modern fényszóró beállító készülék, amivel a hagyományos Halogén izzós világításon túl a modern Xenon és LED-es világító berendezések beállítását is tökéletesen eltudjuk végezni.

Az autóklíma töltés Keszthely területén is elérhető.

Nálunk nem számít a személygépkocsi márkája vagy típusa!

Vállaljuk az autók klímagázzal való töltését,  a klímaberendezés elektromos hibamegállapítását és kjavítását, a klímarendszer nyomáspróbáját, a kompresszor cseréjét, a klímahűtő cseréjét, gépjárművének pollenszűrő cseréjét, az utastér ózonos fertőtlenítését.

Autóklíma töltés garanciával akciójuk keretében a hűtőközeg töltést kérheti 3 hónapos garanciával is, ez esetben a betöltés során a hűtőközeget megfestjük. Ha 3 hónapon belül töltésvesztés jelentkezik,  megtaláljuk a szivárgás helyét UV-val, díjazás ellenében kijavítjuk a hibát és a javítás utáni új betöltést mi álljuk Önnek.

Segítségre van szükséged? SEGÍTÜNK: +36 70 6161 370 Keressen bártan elérhetőségeink egyikén!