Conte harisnya

Öltözz nőiesen télen is meleg harisnyával

Ha a téli hidegben sem szereted elhagyni a nőies, csinos szoknyákat és ruhákat, minden bizonnyal kedveled a divatos vastag harisnyákat.

Egy jellemzően ősszel és télen használt meleg harisnya vastagabb anyagának köszönhetően jóval tartósabb vékony társainál; nem szakad el olyan könnyen, továbbá az apróbb sérüléseknek is jobban ellenáll. A tél közeledtével mindig remek ötlet beszerezni egy trendi cicanadrágot vagy norvég mintás harisnyát, de az elegáns, egyszínű, klasszikus darabokról sem szabad megfeledkezni. Meleg harisnya választékunkban 50-től 450 denes vastagságig találhatsz darabokat.

Conte harisnya

Kizárólag kifogástalan, prémium minőségű Conte Elegant termékeket kínálunk; ez a márka Amerikában és Nyugat-Európában már rendkívüli népszerűségnek örvend, és végre megérkezett Magyarországra is.

A márkanév a szakértelemmel készített harisnyák szinonímájává vált az évek során. A leggings kialakítású, vagyis lábfej nélküli Cotton termékcsalád meleg és rugalmas harisnyákból áll, kényelmes viseletek a hűvösebb napokon. Az őszi Episode kollekció harisnyái lycra és mikroszálas, rendkívül rugalmas anyaguknak hála nem csupán melegen tartanak, de puha és bársonyos érzéssel is kényeztetnek.

A Triumf meleg harisnyák nem csupán fantasztikusan kényelmesek, de selymes tapintásukkal is kitűnnek. A hőt is jelentősen jobban tartja, amit a duplarétegű kötésnek köszönhet.

Látogass el webáruházunkba, hogy télen se kelljen nélkülöznöd kedvenc ruháid és szoknyáidat!