tonerek

Nem mindig az a legolcsóbb, ami a legkevesebbe kerül

Amikor a nyomtatóból kifogyóban van a gyári toner vagy a tintapatron, legtöbbünk érthető módon szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a pótlásukat,

azonban a B minőségű, más néven eco termékek megvásárlását nem tanácsoljuk, mivel a rossz minőség gyakran egyszerűen nem éri meg az alacsony ár ellenére sem.

Az olcsó festékpor miatt a nyomtatási kép színhűsége nem megfelelő, továbbá a rossz minőségű felhasznált anyagok további problémákat is okozhatnak. Ha nem kíván túl nagy kompromisszumot kötni, de mégis kedvező árú patronokat és tonereket vásárolna, a Toner Depot alternatív és kompatibilistonereit és tintapatronjait ajánljuk. Ezek kivételes minőségű termékek, amik az eredeti, gyári darabokhoz hasonlíthatóak minden szempontból az árukat leszámítva, ami jelentősen barátságosabb.

Magas színvonalukat többek között a SIRA Certification, SMTC és BureauVeritas tanúsítványok bizonyítják, továbbá teszteknek is alávetjük őket, hogy webáruházunkban csak a legjobb termékeket találja.

A Panasonic, Ricoh, OKI, Sharp, Dell, IBM, Toshiba, Philips, Lexmark, Samsung, Epson, Canon, Konica Minolta, Xerox, Hewlett-Packard (HP) és Kyocera legnépszerűbb nyomtatótípusaihoz forgalmazunk tonereket és patronokat, azonban munkatársaink kérésére beszereznek olyan termékeket is, amiket pillanatnyilag nem kínálunk.

Webáruházunkban USB kulcsokat és adathordozókat is talál, amik az archiválást könnyítik meg.