Epson tintapatron

Ötleteinek csak kreativitása szabhat határt

Otthoni vagy irodai nyomtatásnál szinte kivétel nélkül a legbosszantóbb mozzanat, amikor bekészítjük a kinyomtatnivaló dokumentumot, megnyomjuk a ‘nyomtatás’ gombot és a legváratlanabb dolog történik velünk: kifogy a festék a nyomtatóból. A nyomtató ilyenkor semmiképpen nem hajlandó teljesíteni kívánságunkat, bármennyire is szeretnénk ezt tőle elvárni.

A ritkán használt tintasugaras nyomtatóknak ráadásul megvan az a szomorú tulajdonsága, hogy hajlamos beszáradni a tintapatron állásában. Ilyenkor jöhet a fejcsóválás és a kétségbeesett keresgélés, hogy vajon honnan szerezzünk a nyomtatókhoz való tintapatront mondjuk egy hétvégi napon.

A megoldás – mondhatni – tálcán kínálja magát: Epson toner! Böngéssze át oldalunkat, s nézzen szét: oldalunkon mindenféle és fajta Epson nyomtatójához megtalálja a megfelelő színes és fekete fehér tonereket, eredeti alkatrész formájában.

Széles választékban, minden nyomtató-típushoz. Cián, Magenta, Sárga, vagy Fekete?

Nálunk mindegyik megtalálható eredetiben, csak szűrjön rá a megfelelő típusra. Eredeti Epson tintapatronjaink nagyon népszerűek, s termékeinkből igyekszünk nagy mennyiséget rendelni, hogy mindig legyen megfelelő tintapatron a raktárkészleten. Ajánlatunkban több, mint 500 eredeti Epson tintapatron szerepel.

A tintapatron a tintasugaras nyomtatók és faxok festék anyagát tartalmazó eleme, így minden tintapatronban van egy vagy akár több tintatartó rekesz, valamint némely toner rendelkezik egy csippel, mely a nyomtatóval kommunikál, az aktuális kapacitást és telítettséget monitorozva.

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező, tartós és négy alapszínű vagy fekete tintapatronok hatalmas kínálata érhető el webshopunkban. Figyelem! Egyedülálló, állandó akciók folyamatosan, eredeti termékek esetében is! Fedezze fel minőségi fekete színű tintapatronjainkat vagy próbálja ki a gazdaságos multipack tintapatron csomagjaink valamelyikét! Termékeink leírása magában azok részletes paramétereit, a garancia időtartamát, valamint a kompatibilis nyomtatók listáját.

Nézzen szét oldalunkon, találja meg az Ön és nyomtatója számára a legmegfelelőbb tintapatront és folytassa a nyomtatást, hogy sose fogyjon ki a kreatív ötletekből!