Computherm E300

Hatékony hőfokszabályozással a kisebb rezsiért

Ha Ön is rettegve várja a téli fűtésszámlákat, ideje, hogy beszerezzen egy Computherm  termosztátot, vagy lecserélje a régi, elavultat.

Fűtésünk egyik meghatározó eleme a hőfokszabályozó, mellyel a leghatékonyabban valósítható meg a költségtakarékosság. Az optimalizált áram- és gázfogyasztás nemcsak gazdaságosabb, hanem a környezettudatosság szempontjából is lényeges. Kevesebb energiát felhasználva is lehet kellemes meleg a lakásban, illetve megfelelő mennyiségű melegvíz, amikor arra szüksége van.

A Computherm programozható termosztátjait több napra előre beállíthatja igény szerint, így nem fűt feleslegesen, amikor nincs otthon senki.

Ezzel rengeteget megspórolhat, valamint ökológiai lábnyomát is csökkentheti. A Netkazán fűtéstechnikai webáruházban Computherm hőfokszabályozók széles választékát találja. Digitális, mechanikus, wifis szobatermosztátok közül választhat vezetékes vagy rádiófrekvenciás kivitelben.

A Computherm egyik legnépszerűbb terméke a Computherm Q7 programozgató szobatermosztát, vezetékes, illetve vezeték nélküli (Q7RF) kivitelben. Az eszköz kezelése rendkívül könnyű, nagy gombokkal, digitális kijelzővel, rugalmas beállítási lehetőségekkel járul hozzá az egyszerű és gyors programozáshoz. Tekintse meg a további modelleket a Netkazán webáruházban! Ha a Computhermet választja, biztos lehet benne, hogy minőséget vásárol. Termékeinkre garanciát vállalunk.