szőnyeg outlet

Találd meg a tökéletes szőnyeget otthonodba

A kárpitok bármilyen szobát feldobhatnak vagy tökéletes vizuális harmóniát teremthetnek.

Ahhoz, hogy kellemes hatást érjünk el, a sok-sok szín, anyag, minta és méret közül olykor nehéz választani. Ha túl nagy, elrejthet egy szép padlót, ha túl kicsi, elveszik a térben, ha nem megfelelő a színválasztás, akkor zsúfolt hatást érhetünk el… Ezek mind egy rossz döntés miatt következhetnek be, ám nyugodj meg! Nem kell lakberendezőnek lenned ahhoz, hogy egy kis odafigyeléssel megtaláld a tökéletes szőnyeget.

Természetesen más-más szőnyeg való a nappaliba, hálószobába és az előszobába.

Hálószobába például bátran választhatunk hosszú szálú szőnyeget – akár világos színűt is – ami egy forgalmas helyre nem lenne praktikus a nehézkes takarítás miatt. A nappaliban is jól tud mutatni egy szőrös szőnyeg vagy shaggy szőnyeg, azonban itt is mérlegelned kell, hogy mennyit és hogyan használjátok a helyet: papucsban vagytok vagy zokniban, esetleg mezítláb, szokott-e a kanapén inni, nassolni a család, hiszen a por, a morzsák, a feldöntött pohár mind ellenségei a hosszú szálú és/vagy világos szőnyegnek. Éppen ezért a nappaliba inkább sűrű szövésű, könnyen porszívózható kárpitot válassz olyan színben, ami nem túl kényes. A mintásak között is bátran nézelődj – persze csak ha a falak és a berendezés megengedi.

A Szőnyeg Katalógus szőnyeg outlet kínálatában klasszikus és modern minták közül is választhatsz.

Előszobába javasoljuk a könnyen tisztítható futószőnyegeket és rongyszőnyegeket, amelyeket a mosógépben is moshatsz.

A rongyszőnyeg nagyon hálás választás olyan helyre, ahol nagy a forgalom vagy könnyen szennyeződhet az anyag. Ha semlegesek a bútorok és nagyjából az egész előszoba egyszínű, egy színes, vidám rongyszőnyeg teljesen újjá tudja varázsolni a teret. Ugyanez igaz más szobákra és más szőnyegtípusokra is: ha egyszínű a fal és a berendezés is egységes, egy mintás vagy feltűnő színű kárpit igazi dísze lehet a helyiségnek. Alapvetően azt kell eldöntened, hogy semleges, a környezetbe beleolvadó szőnyeget szeretnél, avagy hangsúlyos kiegészítőnek szánod.

Fontos megemlíteni a fürdőszobaszőnyegeket is, hiszen itt elsősorban nem az esztétika számít, hanem a jó nedvszívó képesség. Persze nem azt mondjuk, hogy bordó fürdőszobába vegyél lila szőnyeget, de a dekorációs kiegészítő funkció legyen másodlagos szempont. A dohos, penészedő fürdőszoba kilépő az egészségre is ártalmas, ezért lényeges a jól száradó anyag. Még a leghigiénikusabb fürdőszoba szőnyeget is mossuk rendszeresen! Mivel ezek a típusok olyan anyagból készülnek, ami nem engedi a színét, ezért választhatunk bátran sötét színű szőnyeget is.

Ha szeretnéd kicsit feldobni a lakás valamelyik helyiségét egy új kiegészítővel, a Szőnyeg Katalógus szőnyeg outlet óriási választékát érdemes megnézned! Kategóriáink közt találsz modern és klasszikus szőnyegeket, futó-, rongy-, fürdő- és gyerekszobaszőnyegeket, kicsi és nagy szőnyegeket, de anyagok szerint is böngészhetsz pamut, viszkóz és gyapjú kárpitok között. Színekben és mintákban is gazdag a választék, így mindenki megtalálja a lakásának és saját stílusának megfelelő darabot.