marrige-bp

Romantikus eljegyzési fotózás Budapesten

Meglepetés eljegyzésre készülsz? Örökítsd meg a nagy pillanat, és a hozzá vezető út minden apró mozzanatát! Bízd a feladatot HomorBernadette profi fotósra Budapesten, aki segítségedre lesz a tervezésben is!

A marriage proposal Budapest fotózáshoz a legszebb helyszínek közül választhatsz: Halászbástya, Szent István Bazilika, Várkert bazár, a Budai vár vagy épp a Lánchíd. Lehet egy számotokra nagy jelentőséggel bíró helyszín is. A főváros szerencsére bővelkedik olyan panorámában, illetve csodás építészeti remekművekben, melyek romantikus és látványos hátteret adnak az eljegyzési fotózáshoz.

A meglepetés eljegyzés örök emlék marad számotokra, de a fényképeknek hála, a családotok, barátaitok és később a gyermekeitek is megnézhetik hogyan tetted fel a nagy kérdést. Gondoljatok rá, ti is milyen boldogan nézegettétek a szüleitekről, nagyszüleitekről készült (esküvői) fotókat –ugyanilyen öröm lesz majd a ti utódaitoknak is.

A marriage proposal Budapest fotózáshoz Bernadette háromféle csomagot ajánl, melyekből választhatsz. Mindhárom csomag egy másfél órás fotózást tartalmaz, mely után legalább 40 darab magas minőségű, retusált fotót kaptok meg elektronikusan. Az egyes csomagok viszont más-más extrákat tartalmaznak és árban is különböznek.

– „Crystal” csomag: Tökéletes választás, ha nem akarsz nagy „felhajtást”. A fotózáshoz egy második helyszínt is választhatsz, ami gyalogosan megközelíthető a fő helyszíntől.

-„Pearl” csomag: A fotók mellé egy rövid videót is kaptok a nagy eseményről, így újra és újra átélhetitek ezt a romantikus és érzelmekkel teli pillanatot. A Pearl csomagnál is lehet egy második helyszínetek, bárhol a városban. Bernadette segít a részletek megtervezésben, illetve igény szerint kaptok egy gyönyörű virágcsokrot vagy egy üveg pezsgőt.

– „Diamond” csomag: A videó és az ajándék mellett a helyszín dekorálásában is számíthatsz Bernadettere, továbbá élő zenei előadót is kérhetsz az eljegyzéshez, például énekest, gitáros- vagy hegedűművészt. A Diamond csomaggal igazán varázslatos és meghitt hangulatot teremthetsz.

Bármely opcióra esik a választásod, a marriage proposal Budapest fotózás garantáltan egy boldog és felejthetetlen élmény lesz mindkettőtök számára.