súrológép

Német minőségű súrológép elérhető áron

Az Extrém Clean az, akikhez modern és hatékony takarítástechnológiai megoldásokért fordulnia kell.

Már hosszú évek óta számítunk ezen a szakterületen az egyik leginkább meghatározó cégnek Kelet-Magyarországon. Sikerünkben jelentős szerepet játszik, hogy ügyfeleink észrevételeire és visszajelzéseire jelentős mértékben építünk, és igazodunk igényeikhez.

Többek között professzionális takarítógépek forgalmazásával foglalkozunk, mint például súrológépek, ipari porszívók, gőztisztítók vagy padlótisztítók. Készletünkben az új, „nullkilométeres” gépek mellett használt készülékek is jelen vannak. Ezek megvásárlása sem jár kompromisszummal, mivel gondosan karbantartott, remek minőségű darabokról van szó.

Nálunk nem csupán megvásárolhatja, de bérelheti is a takarításhoz szükséges gépeket. A kölcsönzés remek módja annak, hogy horribilis összegek kifizetése nélkül is használhassa a többmilliós eszközöket, emellett a javítási és fenntartási költségek miatt sem kell aggódnia.

Az ipari takarítás egyik alapvető eszközének a súrolóautomaták, azaz a súrológépek számítanak napjainkban.

Rendkívül hasznosak üzemcsarnokok, bevásárlóközpontok, raktárak és áruházak takarításában. A Weidner súrológépek mindenképpen megemlítésre érdemesek, mivel már sok éve jelent a nevük garanciát a minőségre. A Weidner súrológépek egyik legnagyobb előnye a könnyű kezelhetőség. Felépítésük egyszerre masszív és egyszerű, aminek köszönhetően nem csak a legendás német megbízhatóság jellemzi őket, de az alacsony  üzemeltetési költségek is. Gyalogkíséretű önjáró és vezetőüléses kivitelű Weidner súrológépek is megtalálhatóak a kínálatunkban; válassza bármelyiket is, a minőség és a könnyű irányíthatóság garantált. A Weidner súrológépek nagyméretű folyadéktartállyal vannak szerelve, így nem okoz számukra gondot nagyobb területek takarítása újratöltés nélkül.

Az Extrém Clean a takarítógépek forgalmazásán és kölcsönzésén kívül szervizelésükben is otthon van. Bőséges készletekkel rendelkezünk alkatrészekkel, különösen kopó alkatrészekkel. Vállaljuk a törvényileg meghatározott garanciát minden termékünkre; egy esetleges meghibásodás esetén tapasztalt és nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink rövid idő alatt megjavítják az eszközt a helyszínen vagy saját szakműhelyünkben. Forduljon hozzánk bizalommal!