klima duo

Minőségi klíma Hévízen és környékén

Az Ódor Klíma már 20 éve szerel klímákat Hévízen, Keszthelyen és vonzáskörzetükben. Ezalatt az idő alatt többezer elégedett ügyfélnél telepítettünk klíma berendezéseket, folyadékhűtőket, konyhai és más elszívó rendszereket.

Az interneten keresztül ma már bárki elérheti a klímakészülékek közel teljes választékát a különböző webáruházakban. Gyakran előfordul, hogy az ügyfél már egy leárazás alkalmával – lecsapva a „kihagyhatatlan lehetőségre” – megvásárolta a készüléket és minket bíz meg a felszereléssel. A helyszínen aztán kiderül, hogy a klímakészülék teljesítménye, hatékonysága közel sem elegendő az adott helyiség hűtéséreés/vagy fűtésére. Ne essen ebbe a csapdába, bízza inkább szakemberre a feladatot!

Az Ódor Klíma csapata ingyen felméri a helyszínt és segít kiválasztani a megfelelő típust.

Az optimális készülék kiválasztása a legfontosabb lépés, így laikusok számára nem ajánlott egyedül meghozni ezt a döntést.Szakembereink legjobb tudásuk szerint, az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak együttes figyelembevételével tájékoztatják a lehetőségekről. Mielőtt attól félne, a klíma beüzemelés ára sokkal magasabb lesz, mint a multiknál vagy webshopoknál, garantáljuk, hogy a készüléket az interneten fellelhető legjobb áron kínáljuk Önnek.

A klíma ár szempontjából is meglehetősen sokszínű. A működési elv, a teljesítmény, funkciók, energiatakarékosság, zajszint, kiegészítők mind-mind befolyásolják az árakat. Kollégáink éppen ezért minden lehetőségről felvilágosítást adnak Önnek, hogy mérlegelhessen. Az ingyenes felmérés nem jár semmilyen kötelezettséggel az Ön részéről!

Cégünk nem csak lakossági ügyfeleknek áll a rendelkezésére, hanem vállalkozások, intézmények, közületek részére is kínálunk ipari megoldásokat. Az eddigi sokezer megbízásunk között olyan nagyszabású projekteket is elvégeztünk, mint például nagy teljesítményű folyadékhűtő rendszerek telepítése a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotelben, a hévízi Szent András Reumakórházban, illetve steril légkezelő berendezés telepítése a Keszthelyi Kórházban.

Bízza otthona vagy vállalkozása hűtését Ön is profikra, kérjen ajánlatot az Ódor Klímától!