nemzetközi költöztetés

Költözéskor is menjen biztosra!

Egy költözés nem csupán egy új élet kezdetét jelenti, de a minket körülvevő bútorok, tárgyak új otthonunkba történő eljuttatásával is jár.

nemzetközi költöztetés

Ez igen nagy szakértelmet és tapasztalatot kívánó feladat, ezért semmiképpen sem éri meg elkapkodni a költöztetők kiválasztását. Amikor egy költöztető cég referenciáit, illetve a korábbi ügyfelek értékeléseit nem találjuk meg könnyedén a közösségi oldalaikon vagy a weboldalukon, az mindenképp gyanakvásra adhat okot. Senki sem akarja kontárokra bízni szeretett bútorait és törékeny csomagjait.

Éppen ezért, ha biztosra akar menni, keressen minket! A Visszük.hu csapata már rengeteg költöztetést bonyolított le kifogástalanul, zökkenőmentesen az elmúlt egy évtizedben. Tapasztalatunk, elhivatottságunk és szakértelmünk mellett sikerünk kulcsa professzionális eszközeinkben rejlik. Ezek közül is ki kell emelni megbízható és jól karbantartott, különböző méretű teherautókból álló járműparkunkat.

A remek járművekre különösen nagy szükségünk van, hiszen cégünk specialitása a nemzetközi költöztetés.

A leggyakrabban Németországba, Hollandiába, Svájcba vagy Ausztriába költöztetünk, de természetesen Kelet-Európa városaiba is vállalunk fuvarokat, sőt, egyik külföldi országból a másikba is.
A legtöbbször 3-5 fős családokat költöztetünk, de a több száz fős irodák ingóságainak elszállítása sem jelent számunkra gondot. Érdemes megjegyezni, hogy árazás szempontjából nálunk a nemzetközi költöztetés kategóriába esik minden fuvar, aminek a távolsága meghaladja az 500 kilométert még akkor is, ha közben nem lépünk át határokat.
Ha költözik, és az ár mellett a minőség is fontos, forduljon hozzánk bizalommal!