Windex klímák

Hűtés vagy fűtés, ránk számíthat!

Ugyan az Ódor Klíma név még nem túl régi, mi már évtizedek óta szerelünk be, javítunk és szervizelünk klímákat.

Emellett konyhai elszívókat is professzionálisan tisztítunk, illetve, hogy haladjunk a korral, modern hőszivattyúkat is forgalmazunk és szerelünk.
Cégünk immár hosszú évek óta együttműködik az olasz székhelyű, mind az európai, mind a világpiacokon aktív Windex Grouppal. Kapcsolatunk az idők folyamán egyre szorosabbá vált, amit 2021-ben szerződésben is rögzítettünk. Ennek köszönhetően immár mi vagyunk többek között a Windex folyadékhűtők, Windex hőleadók és fan-coilok kizárólagos forgalmazói Magyarországon. A

Windex egy hozzánk hasonlóan több, mint húsz éves múltra visszatekintő cég. Termékpalettánk minden igényt kielégít a helyiségek központi légkondicionálására szolgáló berendezések terén, legyen szó lakossági, kereskedelmi vagy akár ipari felhasználásról.

Munkavégzésünkre minden esetben jellemző a precizitás és a gyorsaság. Az ajánlat adásától az anyag átadásáig követjük az ügymenetet, hogy ügyfeleink elégedettségét garantálhassuk.

Hőleadóink hatékonyak mind fűtés, mind hűtés terén. A leggyakrabban hotelekben, panziókban, közintézményekben vagy irodákban kerülnek beépítésre, azonban természetesen máshol is megállják a helyüket. Ezeknek a berendezéseknek az egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyorsan képesek reagálni a különböző hűtési, illetve fűtési igényekre, vagyis a felfűtési és lehűtési idő meglehetősen alacsony. Emellett energiatakarékosak, ami mindig előnyös, továbbá környezetbarát megoldásnak is számítanak. Egyetlen, említésre méltó hátrányuk, hogy működésük folyamatos levegőmozgással jár, ami nem mehet végbe hang nélkül; azonban a zaj nem éri el azt a határt, ami zavarónak tekinthető.

Minden egyes, általunk kínált termék garantáltan minőségi készülék, azonban cégünk legnagyobb erőssége mégsem a tárgyi eszközökben rejlik, hanem felkészült, elhivatott és magasan képzett munkatársaink szakértelmében. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!