műköröm építő zselé

A szép körmök mindenkinek járnak

Legyenek azok visszafogottak és szolidak, vagy nagyok, díszesek és látványosak, a műkörmök az utóbbi időben rendkívül népszerűek lettek Magyarországon is.

Mivel a lakkozott körmöket pár naponta lemosni, majd újralakkozni meglehetősen körülményes, nem csoda, hogy rendkívül nagy a kereslet a tartós és praktikus műkörmökre. A különböző színek, formák, minták, csillámok és effekt porok segítségével szinte végtelen számú kombináció hozható létre; a lehetőségeknek csupán a fantázia szabhat határt. A szép és igényesen elkészített műkörmökhöz azonban nem csupán ügyességre és szakértelemre van szükség, hanem magas minőségű alapanyagokra is.

A MarilyNails azon körmös szakemberek számára ideális, akiknek mind a megfizethető ár, mint a magas minőség fontos. MarilyNails márkájú gél lakk, építő zselé és egyéb kiegészítő immár tíz különböző országban is elérhető. Termékeink erőssége a kedvező ár mellett, hogy kifejlesztésükkor különös figyelmet fordítunk a könnyű és kényelmes alkalmazásra is.

A műkörmöket korábban leginkább porcelánból készítették, azonban napjainkban a műkörmös zselé már népszerűbb. Építőzseléink led lámpában megkötnek mindössze 1-1,5 perc alatt, míg UV lámpában sem kell több, mint 3 perc.

A MarilyNails Builder Gel termékcsalád tagjaival tölthetsz sablon nélkül körömlemezre vagy építhetsz sablonra is.

Kínálunk körömágy hosszabbító és átlátszó géleket is, tehát minden körmös szakember megtalálhatja a számára ideális terméket. Válaszd bármelyiket is, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy nem okoznak csalódást a napi szalonmunka során.

A műkörmöket rendkívül tartóssá teheted, amennyiben egy vékony réteg ArchiBase gélt használsz építés előtt a körmön. Zseléink még könnyebben felvihetőek az általunk kínált ceruzafogású ecsetek segítségével.
Légy akár kezdő, akár tapasztalt műkörmös szakember, kínálatunkban garantáltan megtalálod azokat a termékeket, amik segítségével a napi szalonmunka még könnyebb és gördülékenyebb lesz. Rendelj tőlünk 15.000 forint felett, és a kiszállítás ingyenes lesz!