linképítés

Velünk biztonságban lesz bárhol

Utazzon bármilyen okból is külföldre, a balszerencse sajnos utolérheti éppúgy egy egzotikus nyaraláson, mint egy üzleti úton.

Legyen szó akármilyen balszerencséről is, idegen környezetben bármilyen kellemetlenség járhat valódi veszélyekkel, például vannak országok, ahol egy egyszerű orvosi kezelés is egy igazi vagyonba kerül, ha nincs biztosításunk. Éppen ezért utazás előtt mindenképpen érdemes egy megbízható utasbiztosítást kötni. Az Axa konszern a globális pénzügyi biztosítási piac vezető szereplője, emellett a világ egyik legnagyobb biztosító csoportjának számít. Amennyiben az Axát választja, valódi biztonságban érezheti magát a határokon túl, bárhol a világon.

Az utasbiztosítás online csupán néhány percet vesz igénybe, miközben a kalkulátorunk segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára leginkább ideális ajánlatunkat, illetve pontos információkat kaphat az árakról is. Amennyiben minket választ, az sem probléma, ha szeret mindent az utolsó pillanatra hagyni, illetve ha csak az utazás napján jut eszébe az utasbiztosítás, ugyanis biztosításunk mindössze négy órával már érvénybe is lép megkötése után.

Alapvetően három különböző változatban érhető el utasbiztosításunk, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és pénztárcájának éppen megfelelőt.

A Referencia számít a leginkább gazdaságos változatnak, azonban már ez is garantálja biztonságát, járjon bárhol is a világban. Fedezi egyebek mellett a szükséges gyógyszereket, orvosi és fogorvosi kezeléseket. Bár gazdaságos választásról van szó, fapadosnak semmiképpen sem nevezhető, mivel turisztikai információkat, fordítást és tolmácsszolgálatot is magában foglal. A magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk is a részét képezi, ami nemzetközi fiók- és operatív központ-hálózatának köszönhetően a hét minden napján, a nap minden órájában a segítségére lesz.

A Komfort némileg szélesebb körű szolgáltatást jelent, mivel része a poggyászbiztosítás és a felelősségbiztosítás is. Amennyiben teljes körű utasbiztosításra vágyik, a választása az Excellence fokozatra fog esni. Ez már légi utasbiztosítást is tartalmaz.

Válassza bármelyik ajánlatunkat is, 18 éven aluliak számára az áraink még kedvezőbbek.