dodo-home

Varázsold egyedivé otthonod a Dodo Home bútoraival!

Rendezd be álmaid otthonát a Dodo Home csodálatos bútoraival! Egyedi tervezésű bútorainkban ötvöztük az esztétikát és a funkcionalitást.

Egy szép, igényes bútor jól mutat, ám valójában mit ér, ha nem kényelmes vagy nem lehet megfelelően kihasználni? A Dodo Home design bútor webáruház vásárlói számára olyan berendezéseket álmodtunk és alkottunk meg, melyek lakásod díszei lehetnek, viszont teljesértékű használati tárgyak is egyben. Termékpalettánkat lakberendezők közreműködésével, a hazai és nemzetközi trendeket figyelemmel kísérve folyamatosan bővítjük.

Ha lakásod stílusát tekintve konkrét elképzeléseid vannak, ajánljuk figyelmedbe kollekcióinkat.

Ezekben összeszedtük az egy-egy stílushoz köthető bútorokat és dekorációs tárgyakat, így böngészhetsz olyan kollekciók darabjaiból, mint minimál, skandináv, vintage, klasszikus, bohém vagy glamour. Inspirálódj, variálj és találd meg a saját stílusod! Az egyediség valóban fontos, de arra is ügyelj, hogy ne ess túlzásokba! Biztosan van egy alapkoncepciód, ehhez kell megtalálnod azt a mindössze egy-két hangsúlyosabb bútort, ami megadja a „wow!” faktort a szobának. Ez az az érzés, ami miatt a lakásod nem csak egy szimpla jól kinéző lakás, hanem a te saját otthonod lesz. Sokszor egyetlen hangsúlyos bútor is elég ennek a hatásnak az eléréséhez. Egy szürke vagy bézs szobában például telitalálat lehet egy padlizsán színű kanapé, ami pont azért ad karaktert a helyiségnek, mert annyira kilóg a koncepcióból.

Ha a költségvetésed most nem engedi meg új bútorok vásárlását, játssz a kiegészítőkkel! Például új kanapé helyett válassz a régire pár stílusos, trendi díszpárnát. Cseréld le a függönyöket! Válassz egy pihe-puha, vidám szőnyeget!Ha kicsi a szoba, egy tükörrel optikailag nagyíthatsz rajta és dekorációnak sem utolsó. A Dodo Home design bútor webáruház rengeteg kiegészítőt és dekorációs elemet is kínál, amivel jellegzetessé teheted otthonodat. Ne félj akár merész ötleteket is megvalósítani, hiszen a lakásod ezektől lesz olyan, amilyen te magad is vagy!