Szellemidézés

Üzenetek odaátról – szellemidézés

Az embereket már az idők kezdete óta foglalkoztatja, mi várja őket a túlvilágon, milyen „odaát”, és mindig is szerettek volna kapcsolatba lépni a már elhunyt szeretteikkel.

Bár írott források híján nehéz biztosat mondani, de valószínűleg már kőkori őseink is kapcsolatba léphettek a szellemekkel a sámánjaik segítségével. Az ókor évszázadaiban a halotti orákulumok elterjedtek voltak számos országban, így többek között Egyiptomban, Perzsiában, Hellászban, Babilóniában és Izraelben is, annak ellenére, hogy hivatalosan a szellemidézés tiltott tevékenység volt. Egy ilyen alkalomról a héber Biblia is megemlékezik; Saul király Sámuel próféta szellemét idéztette meg egy halottidéző asszonnyal. Homérosz Odüsszeiája a legkorábbi irodalmi mű, amiben szellemidézés leírása olvasható. Több kultúra is mindentudónak hitte a szellemeket, azonban a görögök és a rómaiak szerint minden szellem csupán a saját, korlátozott tudásával rendelkezett.

A középkorban a szellemidézést gyakran összemosták a démonidézéssel, ugyanis számos keresztény hite szerint az elhunytak szellemei valójában démonok voltak „álruhában”.

Szerencsére ma már senkit nem vesz elő az inkvizíció, ha halottakkal kíván kapcsolatba lépni, azonban enélkül is rejthet veszélyeket, amennyiben képzetlen személy próbálkozik hasonlóval. A szellemvilág sokakat félelemmel tölt el, azonban Szidéna jósnő immár több, mint huszonöt éve kommunikál a túlvilággal biztonságosan és sikeresen.

Ha Ön is segítséget, válaszokat vagy útmutatást szeretne kapni a szellemektől, esetleg elhunyt hozzátartozójával kommunikálna, forduljon bizalommal Szidénához! Akár Őrző Szellemével vagy Szellemi Vezetőjével is felveheti a kapcsolatot segítségével. Ha további kérdések merülnek fel, a Lenormand kártya segít mindent tisztázni, és megtalálni a keresett válaszokat.

A szellemidézésidőtartama legalább egy óra, és kizárólag személyesen, előzetes időpont-egyeztetés után lehetséges. Amennyiben felmerül a szándék elvesztett hozzátartozóval történő kommunikációra, érdemes róla egy fotót is hozni.