linképítés

Tiszta pamut baba- és gyerekruhák kedvező áron

A babák és kisgyerekek hihetetlenül gyorsan nőnek.

Mindig csak azt veszed észre, már megint alig tudod begombolni a bodyt, megint rövid a kisnadrág, a póló… Ahelyett, hogy horror áron vásárolnál, ajánljuk figyelmedbe az Asti baba és gyerek ruha outletet, ahol kedvező áron juthatsz hozzá minőségi pamut ruhácskákhoz.

Az Asti által forgalmazott ruhák saját, illetve hazai gyártású, bababarát pamut termékek.

A kollekciók közt a kicsik által kedvelt mesefigurákkal díszített ruhácskákat is találsz (Mancs Őrjárat, Mickey és Minnie, Pókember…), vicces feliratosokat, de egyszínű, minta nélkülieket is. Valamennyi ruha pamutból készült, de az Asti megalkotott egy 100% organikus biopamutkollekciót is, amelynek darabjai az igazán érzékeny bőrű babák számára is maximális kényelmet nyújtanak.Az Astibiopamut babaruhái között rövid és hosszú ujjú bodyk, rugdalózók, hálózsákok, újszülött babaruha szettek várnak. A bébiruhák palettája hetente új kollekciókkal bővül, melyek megtervezésénél odafigyelünk arra is, hogy az egyes babaruhák jól kombinálhatók legyenek egymással – így több komplett szettet összeállíthattok a babának.

Az Asti baba és gyerek ruha outlet bébikortól egészen kisiskolás korig kínál ruhákat.

Velünk az évszaknak megfelelően felöltözetheted a kisgyermeked; kényelmes, jól szellőző napozókat éppúgy találsz nálunk, mint bolyhos, meleg overált.2019-től csak az Asti-nál kapható az egyedülálló Fisher-Price babaruha kollekció.Az imádott Kutyus, Kutyushugi és a többi aranyos karakter immár nemcsak a játékokról, hanem ruhadarabokról is visszaköszön. A pici felismeri majd kedvenc játékait a saját ruhácskáin is, így további interakciókat alakít ki.

Keressétek az Asti baba és gyerek ruha outletet, ahol folyamatosan bővülő választékkal várunk. Baba- és gyerek ruhák és textil termékek mellett a babaszoba/gyerekszoba nélkülözhetetlen kellékeit is megtaláljátok, de babakocsikat, hordozókat, autós üléseket is. Egy szóval mindent, amire a babának, totyogónak, majd később kisgyereknek szüksége van!