Takarítógép kölcsönzés kihagyhatatlan áron

Amennyiben próbált már makacs foltokat dörzsöléssel eltávolítani egy kanapéból vagy egy szőnyegből, nagyon jól tudhatja, ez mennyire fárasztó, mindazonáltal hiábavaló erőfeszítés.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a porallergia tüneteit nem a háztartási por, hanem a szőnyegek, kárpitok mélyén meglapuló poratkák, pontosabban azok kiszáradt ürüléke okozza, tehát hiába a rendszeres porszívózás, ha a porszívók nem érnek el a szövetek mélyére. Mind a foltok, mind a poratkák garantált eltüntetéséhez egy professzionális színvonalú takarítógépre van szüksége.

takarítógép kölcsönzés

Egy Kärcher ipari kárpittisztító gép például tökéletes a feladatra, azonban az ára is képességeihez mérhető, továbbá ha nem tervez minden napra egy nagytakarítást, akkor megvásárolni igazán nem éri meg.

Az ideális megoldás tehát a takarítógép kölcsönzés Győr teljes területén.

A bérlés alapvetően egy teljes napra szól, ezalatt ragyogóan tisztává varázsolhatja kanapéit vagy más kárpitozott bútorait, ágybetéteit, szőnyegeit, autója belsejét vagy akár ágymatracait is. A gép tisztítószeres melegvizet fecskendez a két, szükség szerint cserélhető fejen keresztül, egyúttal az elhasznált, piszkos vizet össze is gyűjti egy külön tartályba. A száradás csupán néhány órát vesz igénybe, továbbá a gép használata igazán könnyű és egyszerű, azonban kollégánk kiszállításkor be is mutatja azt, továbbá felmerülő kérdéseire is válaszol.

A takarítógép kölcsönzés Győr városában nem csupán barátságos áron történik, de a házhozszállítás nálunk teljesen ingyenes!