takarítógép kölcsönzés

Takarítógép kölcsönzés kihagyhatatlan áron

Amennyiben próbált már makacs foltokat dörzsöléssel eltávolítani egy kanapéból vagy egy szőnyegből, nagyon jól tudhatja, ez mennyire fárasztó, mindazonáltal hiábavaló erőfeszítés.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a porallergia tüneteit nem a háztartási por, hanem a szőnyegek, kárpitok mélyén meglapuló poratkák, pontosabban azok kiszáradt ürüléke okozza, tehát hiába a rendszeres porszívózás, ha a porszívók nem érnek el a szövetek mélyére. Mind a foltok, mind a poratkák garantált eltüntetéséhez egy professzionális színvonalú takarítógépre van szüksége.

takarítógép kölcsönzés

Egy Kärcher ipari kárpittisztító gép például tökéletes a feladatra, azonban az ára is képességeihez mérhető, továbbá ha nem tervez minden napra egy nagytakarítást, akkor megvásárolni igazán nem éri meg.

Az ideális megoldás tehát a takarítógép kölcsönzés Győr teljes területén.

A bérlés alapvetően egy teljes napra szól, ezalatt ragyogóan tisztává varázsolhatja kanapéit vagy más kárpitozott bútorait, ágybetéteit, szőnyegeit, autója belsejét vagy akár ágymatracait is. A gép tisztítószeres melegvizet fecskendez a két, szükség szerint cserélhető fejen keresztül, egyúttal az elhasznált, piszkos vizet össze is gyűjti egy külön tartályba. A száradás csupán néhány órát vesz igénybe, továbbá a gép használata igazán könnyű és egyszerű, azonban kollégánk kiszállításkor be is mutatja azt, továbbá felmerülő kérdéseire is válaszol.

A takarítógép kölcsönzés Győr városában nem csupán barátságos áron történik, de a házhozszállítás nálunk teljesen ingyenes!