rapidmetal

Szemcseszórás egész Magyarországon

Amennyiben bármilyen fémfelületet, például tartályokat, csöveket, gépjármű karosszériákat, alvázakat, hajótesteket vagy alumínium/vas felniket tisztítana meg a rozsda- vagy festékrétegtől, mi állunk rendelkezésére az egész ország területén.

Cégünk mobil szemcseszórással foglalkozik, amit még ma is sokan homokfúvás néven ismernek, annak ellenére, hogy ma már nem valódi homokot, hanem mesterséges anyagokat használunk, mint az üveggyöngy, szódabikarbóna, réz salak vagy szén-salak (coal-slag).

Minden esetben a munkához épp ideális szóróanyag kerül felhasználásra, ahogyan a száraz és a vizes szemcseszórás közül is a felületnek megfelelő technikát választjuk. A vizes szemcseszórás abban különbözik a száraztól, hogy a szemcsekeverékhez és sűrített levegőhöz magasnyomású víz és szükség esetén korróziógátló folyadék is társul; ilyenkor nincs szálló por és hő hatására történő deformáció sem.

A szemcseszórás természetesen nem csak fém felületeken használható:

képes eltávolítani a falról a graffitiket, de akár a vakolatot is, megtisztítja az úttestet, járdát a felfestésektől, illetve antikolja a kőből készült emlékműveket. Sőt, fa felületeken is alkalmazható: faházának oldalát megszabadítja a festék- vagy lakkrétegtől, így eredményesebben festhető újra, mivel könnyen kezelhető, érdes felület jön létre.

A szemcseszórást kedvezőbb áron végezzük, ha az a saját telephelyünkön tesszük. Amennyiben utaznunk kell, kiszállási díjat is felszámolunk, azonban áraink barátságosak és korrektek.