védőügyvéd

Szakmai segítség a paragrafusok útvesztőjében

A büntetőjog a társadalmi együttéléshez szükséges magatartási szabályok összessége, melyek az egyes személyek életét, épségét, szabadságát, vagyonát, a közrendet és a közbiztonságot garantálják.

Ha valaki megszegi a szabályok valamelyikét, az könnyen találhatja magát kellemetlen helyzetben. A legtöbb ember jogkövető, ám előfordul, hogy szándékos vagy akár nem szándékos cselekvésből adódóan egy büntetőeljárás részesévé válik. Ezesetben már a nyomozás kezdetekor fontos gondoskodnia a megfelelő védelemről, azaz védőügyvéd segítségét kérni.

A Lőrik Ügyvédi Iroda magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújt elsősorban a büntetőjogi profillal.

Teljeskörű védelmet kínálunk azoknak, akik valamilyen okból kifolyólag sértettként, gyanúsítottként vagy vádlottként szereplői egy büntetőeljárásnak. A védőügyvéd tájékoztatja ügyfelét a helyzetéről, a jogairól, kötelezettségeiről, a várható büntetésről, továbbá a teendőkről. Felállítja a védekezési stratégiát, biztosítja ügyfele jogainak érvényesülését az eljárás során.

A terheltet mentő, vagy a felelősségét enyhítő tények felderítését szintén a büntető ügyvéd feladata szorgalmazni.

Egy eljárás érintettjeként ne sajnálja az időt és a pénzt saját a védelmére. Egyedül biztosan nem igazodik el a jogszabályok világában, mely sokszor olyan bonyolult, hogy még a bíróságok véleménye is megoszlik egy-egy kérdésben. Ne halogasson tehát szakmai segítséget kérni, hogy a lehető legkedvezőbb végkimenetelt lehessen elérni az ügyében. Védőügyvédjeink számára minden büntetőeljárás egyedi, minden ügyfél más, ugyanakkor egyaránt fontos.

Keresse irodánkat és vegyen részt személyes konzultáción!