ipari vízlágyító berendezés

Spóroljon egy ipari vízlágyító segítségével!

Az Agrovíz szakterületének a vízkezelés, vízlágyítás számít, immár hosszú évek óta.

Háztartásokban is használható vízlágyító és víztisztító készülékeket forgalmazunk, szervizelünk, javítunk és helyezünk üzembe; saját szervízcsapatunk is van, emellett országos lefedettségű beüzemelő és -szervizpartneri hálózattal is rendelkezünk, ami garantálja, hogy bárhol és bármiben számíthat ránk. Emellett az ipari vízkezelés is a specialitásunknak számít, különösen az állattenyésztés vízkezelési problémáinak megoldása a szakterületünk.

Mivel Magyarország legnagyobb részén kemény a víz, érdemes észben tartani, hogy emiatt minden eszköz és használati tárgy, ami rendszeresen érintkezik vízzel, hajlamos a vízkövesedésre. Ennek oka, hogy a víz keménységét adó ásványi agyagok idővel kicsapódnak és egyre vastagabb, szemmel is látható réteget hoznak létre. A vízkő idővel tönkreteszi például a mosógépeket, kávéfőzőket, de a fűtési csöveket is eltömítheti. Ez eleinte „csak” magasabb fűtésszámlát eredményez, azonban akár a teljes fűtési rendszer cseréjét is szükségessé teheti, ha a csöveket teljesen eltömíti a vízkő.

ipari vízlágyító berendezés

Egy ipari vízlágyító berendezés észszerű befektetés lehet ipari üzemek, fogorvosi rendelők, fodrászatok vagy mosodák számára. Mivel a vízkő poharakon, tányérokon vagy az evőeszközökön is lerakódik, az éttermeknek és kávézóknak is érdemes megfontolniuk a beszereltetését. Egy ipari vízlágyító berendezés hamar behozza a költségeit, mivel sokat lehet spórolni többek között a javítási költségeken, de még a fűtés is olcsóbb lesz, mivel a csövek nem vízkövesednek el.

Egy ipari vízlágyító berendezés csupán méretében tér el a háztartásokban is használtaktól.

Működési elvük lehet például mágneses, ami mágneses térrel polarizálja a kalcium-magnézium ionokat úgy, hogy azok ne tudjanak a csőfalakon megtapadni, és vízkövesedést okozni, vagy elektromos, amit a vízvezetékre kell szerelni, és ott gátolja a vízkő kialakulását. Létezik ioncserélő vízlágyító is, amiben egy műgyanta tölteten áramlik keresztül a víz.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tanácsadásra is, így forduljon hozzánk bátran kérdéseivel!