szőnyegtisztítás

Sokoldalú segítség a takarításban

A tavaszi nagytakarítás nem kevés időt és energiát vesz igénybe, ha az ember lelkiismeretesen szeretné csinálni.

A teendőkről érdemes listát írni, valamint kitűzni egy napot vagy egy hétvégét, amikor is nekiesünk a lakásnak.Van, akit egy új tisztítószer vagy eszköz motivál, mást a tisztaság illata, vagy az elvégzett munka öröme. Egy biztos: szinte valamennyien nehezen szánjuk rá magunkat a nagytakarításra. Aki teheti, takarító céget bíz meg, de a legtöbben saját maguk, illetve a család többi tagja végzi el a munkát.

Vannak olyan helyek a lakásban, melyek tisztításához egy idő után a házi megoldások már nem bizonyulnak elég hatásosnak. Gondoljunk csak a letaposott, fakó szőnyegre, amit hiába porszívózunk és súrolunk, a foltos kanapéra vagy az ágymatracra, ami rengeteg port magába szed, így az atkák ideális lakhelye. Kimondottan ilyen területek alapos tisztítására tökéletes egy profi Kärcher szőnyegtisztítógép. Persze a családok nagy része számára ez is olyan elérhetetlen álomnak tűnik, mint egy takarítóbrigád megbízása, azonban van lehetőség olcsóbb megoldásra. A vásárlással szemben ugyanis a kárpittisztítógép kölcsönzés sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb opció.

Budapesti gépkölcsönzőnk a főváros bármely kerületébe kiszállítja a megrendelt takarítógépet, majd a munka végezte után vissza is viszi azt.

A bérleti díj 24 órára szól, ezalatt annyit használja a készüléket, amennyit csak szeretné. Strapabíró, könnyen kezelhető ipari gépről van szó, mellyel egyszerűen fertőtleníthető valamennyi kárpitos bútor, szőnyeg, ágybetét, ülőgarnitúra a lakásban. Válassza a sokoldalúan használható kárpittisztítógép kölcsönzését, garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!