saját ingatlan

Saját ingatlan a piaci ár töredékéért!

Európa több országában elfogadott és teljesen természetes a hosszútávú lakásbérlés, Magyarországon azonban még mindig a saját ingatlan szerzése az elsődleges.

Legtöbben csak átmeneti vagy kényszer megoldásként gondolnak a lakásbérlésre. A magyarok akár évtizedekre eladósítják magukat, csak hogy saját házban, lakásban lakhassanak.

Mit szólnál, ha azt mondanánk, van lehetőséged hitel és jelzálogteher nélkül saját ingatlanhoz jutni?

Sőt akár jóval a piaci ár alatt hozzájuthatsz álmaid házához! Mielőtt azt gondolnád, ez csak „mézesmadzag”, megnyugtatunk: valós cég vagyunk 20 éves szakmai tapasztalattal az ingatlanpiacon. Semmi titokról, sem kétes ügyletről nincs szó, csupán az életjáradék adta lehetőségeket segítünk kihasználni ügyfeleinknek.

A Four Generations Property SE által kínált konstrukció által áron alul juthatsz a tökéletes saját ingatlanhoz. Ennek alapját kizárólag az életjáradékkal érintett magyarországi ingatlanok képzik. Az ingatlanok piaci árát értékbecslő állapítja meg, ennek az árnak mindössze 20%-át kell rendezned. Ezt követően 1/1-es tulajdonjogot szerzel a választott ház vagy lakás felett, az ott élő idős személynek pedig havi fix összegű, kamatmentes életjáradékot fizetsz. Ez a díj a szerződésben rögzítésre kerül, nem változik, nem emelkedik. A járadékot az idős lakó elhunytáig kell fizetned, de vannak bizonyos feltételek, melyek esetén korábban is használhatóvá válik az ingatlan (pl. az illető lakóotthonba kerül). Honlapunkon találsz egy kalkulátort, amellyel könnyedén megtudhatod, hogy adott értékű ingatlan esetén mekkora a havi járadék összege.

Hogyan lehet saját ingatlanod a Four Generations Property segítségével?

1. Először részletesen tájékoztatunk, mire lesz szükséged a szerződéskötéshez.
2. Megbeszéljük milyen elképzeléseid vannak az ingatlant illetően, milyen paramétereket keresel.
3. Ezután kiválasztod az ingatlant a folyamatosan megújuló portfóliónkból vagy egyedi igényt nyújtasz be nekünk.
4. Végül a szükséges dokumentumok benyújtásával megtörténik a szerződéskötés és a tulajdonba vétel.

Érdekel a lehetőség? Keress minket! Várunk téged is a Four Generations Property elégedett ügyfelei között.