nehéz tárgy szállítás

Ránk bízhatja a nehéz gépek szállítását

A nem átlagos súlyú tárgyak szállítása, mozgatása és nem szokványos helyekre való emelése különleges szervezést és végrehajtást kíván, tehát valódi profikat igényel.

A Speciálszállítás csapata épp ilyen profikból áll: cégünk rendkívül nehéz tárgyak szállítására szakosodott magyar vállalat, melynek minden munkatársa több évnyi szakmai tapasztalattal és kiváló erőnléttel rendelkezik, hogy  a szállítandó tárgyak minden esetben nagy biztonsággal és balesetmentesen érkezzenek meg rendeltetési helyükre.

Az évek során szállítottunk, emeltünk, húztunk és költöztettünk többek között kazánokat, jakuzzikat, páncélszekrényeket, orvosi felszereléseket, olyan hangszereket, mint a zongora vagy pianínó és nehéz gépeket az ország teljes területén. Fontos tudni, hogy nálunk a nehéz gép szállítás nem munkagépeket jelent; nehéz gépek alatt elsősorban iparban használt gépeket értünk, például CNC esztergákat, de természetesen medencék, kültéri klíma egységek vagy akár komplett gépműhelyek  költöztetésében is számíthat ránk.

Kizárólag a legjobb minőségű, európai színvonalú eszközökkel dolgozunk, arzenálunkból minden esetben az adott feladathoz megfelelőt választjuk;

még az egy tonna feletti tárgyak sem hoznak minket zavarba, ilyenkor KCR önrakodó darus autót is bevethetünk. Több teherautó típus is rendelkezésünkre áll 3.5 és 7.5 tonna össztömeg között, tehát a hétvégi kamionstop sem hátráltathatja munkánkat.

A nehéz gép szállítás mellett tevékenységi körünkbe tartozik még a teljes körű költöztetés is; nem csupán belföldön, hanem az Európai Unió teljes területén állunk rendelkezésére.