klíma karbantartás

Profi hőszivattyú szerelés Keszthelyen

A Klíma Duó Bt két évtizedes működése alatt méltán tett szert jó hírnévre, hiszen többek között rengeteg háztartásba szereltünk be megbízható klímát.

A nevünk immár Ódor Klíma, azonban csak a nevünk változott; lelkesedésünk, szakértelmünk és hozzáállásunk a régi.

Cégünk legnagyobb erőssége összeszokott, professzionális csapatunkban rejlik. Bár mindannyiunk képzett és tapasztalt szakember, még ennyi, szakmában töltött év után is készek vagyunk tanulni és fejleszteni magunkat. Ez biztosítja, hogy mindig ismerjük és alkalmazni tudjuk a legújabb eljárásokat és technológiákat is. Csapatunkban légtechnikai-épülethigiéniás szakember, víz-gáz-fűtés szerelő és villanyszerelő is megtalálható a klímaszerelők mellett.

 

A légkondicionálók között jelenleg a split klímák a legnépszerűbbek, ezekből évente több száz darabot szerelünk be. Emellett a hőszivattyúk Magyarországon is egyre elterjedtebbnek számítanak, így ezek szervizelésével és javításával is foglalkozunk.

A hőenergiával történő gazdálkodás a levegős hőszivattyúk legnagyobb előnye; az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt von ki, amit a magasabb hőmérsékletű helyre juttat. Igen alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően megfelelnek a “zöld épületek” követelményeinek, illetve a kevésbé korszerű rendszerek, például a konvektorok leváltására is ideálisak egy felújítás során.

A hőszivattyúk beépítésében és beüzemelésében is évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, az általunk leginkább kedvelt márkák a Panasonic, Daikin, Zubadan és a Gree. Hévíz és Keszthely ötven kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Természetesen nem a véletlennek köszönhető, hogy ezeket a márkákat preferáljuk, hiszen például egy Gree hőszivattyú nem csak takarékos, de rendkívül megbízható is.

Légkondicionálók és hőszivattyúk szerelése mellett bátran fordulhat hozzánk poros légcsatornák tisztításával, illetve a légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálatával kapcsolatban is. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel velünk kapcsolatban, hívjon minket bizalommal!