bogyó és babóca

Oktató játékok a Játéktengertől

A gyerekek agya rendkívül fogékony már az első néhány évben is, ezért fontos, hogy már a lehető legkorábban tudatosan fejlesszük őket.

Természetesen itt nem a klasszikus tanulásra kell gondolni, hanem játszva tanulásról, miközben a lurkó remekül szórakozik. Ebben segítenek az oktató játékok, amik széles választékát találod meg a Játéktenger webáruházában. Az oktató játékok megnevezés meglehetősen tág fogalom, számos dolog tartozik ebbe a kategóriába. Egy mágneses tábla puzzle például remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt. Egy másik kiváló példa az oktató játékokra a Logo Junior English társasjáték, ami az angol alapszavakat tanítja meg a kicsiknek. Ez a későbbi nyelvtanuláskor fog hasznosnak bizonyulni; a gyerekekben rögzülnek a fontosabb kifejezések, és jobban boldogulnak majd az angolórákon is.

A gyerekek a matematikába is belekóstolhatnak; játékos formában megismerhetik a számokat és az egyszerűbb műveleteket, ennek köszönhetően talán az iskolai matekórák később nem lesznek olyan ijesztőek, továbbá a logikát is fejlesztik. Kínálunk olyan oktató játékokat is, amik a közlekedés alapvető szabályait tanítják meg a gyerekeknek, amit játékos formában gyakorolhatnak, így rögzülve igazán jól.

Oktató játékainkkal a gyerekek kicsit sem érzik tehernek a tanulást vagy képességeik fejlesztését. Válassz kínálatunkból hasznos és mókás darabokat te is!