linképítés

Nálunk a derékszög mindig kilencven fok

Kőműves munkákra senkinek sincs szüksége napi rendszerességgel, azonban eredményük jellemzően hosszú-hosszú időn keresztül szem előtt lesz, így érdemes nagyon gondosan kiválasztani, hogy kik is dolgozzanak otthonunkon.

Mivel Magyarországon jelenleg is jelentős szakemberhiányról beszélhetünk, sajnos számos kevéssé hozzáértő és elhivatott kőműves is a pályán van. Sok esetben a helyzet olyan rossz, hogy a párhuzamosok még a lakáson belül találkoznak, a derékszögek nem kilencven fokot zárnak be, és a kész mű még csak nem is hasonlít az elképzelésre. Ilyenkor már a kontár kifejezés is helyénvaló.

Amennyiben biztosra szeretne menni a kőműves munkák minőségét illetően, mindenképpen válassza az Albert Buildert! Tapasztalt és szakképzett csapatunk rendelkezésére áll többek között olyan kőműves munkákban, mint a falazás vagy vakolás. Régi házak felújítási munkálataikor mindenképpen jó ötlet a betonozás, ha a padlót még homok- és földágyra rakták le annak idején.

Otthona felújítása mellett bátran ránk bízhatja melléképületeit vagy nyaralóját is. Irodák és üzletek tereinek kialakításában is számíthat ránk.

Megépítjük kertjét is, továbbá kerítésének alapjait is elkészítjük. Jól tudjuk, hogy egy lépcsőnek nem csupán esztétikusnak, de biztonságosnak és kényelmesen használhatónak is kell lennie, és büszkén állíthatom, hogy az általunk elkészített lépcsők nem okoznak csalódást. A térkő precíz lerakása is az egyik specialitásunk, tehát kocsibejáróját sem csak betonból, hanem térkőből is elkészítjük. Emellett grillező teraszok térkőből történő kirakása sem idegen számunkra.

Napjainkban a környezettudatos és gazdaságos megoldások még fontosabbak, mint eddig bármikor, ezért a hőszigetelést se bízza másra! Ha mi gondoskodunk otthona hőszigeteléséről, garantáljuk, hogy a lehető legkevesebb energia felhasználásával tudja fűtési rendszere melegen tartani az épületet.

Szolgáltatásainkat igénybe veheti Budapesten és környékén, a Balaton partja mentén, Siófok 100 km-es körzetében és Veszprémben, keressen minket bizalommal!