kolcsonzes menete

Nagytakarítás otthonodban pár óra alatt

Esedékes lenne egy nagytakarítás, de nem tudod rávenni magad? Mi tudunk egy megoldást, amivel sokkal könnyebb dolgod lesz és hamarabb is végzel.

Ez pedig nem más, mint egy profi Kärcher takarítógép!Az Expressz takarítógép kölcsönzőből a szőnyegtisztítógép bérlés Budapest egész területén lehetséges, ráadásul ingyen házhozszállítással. A gép bérleti díja mindössze párezer forint egy teljes napra!

A KärcherPuzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására.

Segítségével padlószőnyegek, ágybetétek, ülőgarnitúrák, fotelek kárpittisztítása, autókárpit tisztítása házilag könnyedén elvégezhető. Hatékonyan eltávolítja az évek során mélyen lerakódott port és koszt, továbbá megbirkózik a kézi súrolással eltüntethetetlen foltokkal is.

A takarítógép a felületre 1 bar nyomással tisztítószeres vizet permetez, majd a szennyeződéssel együtterős turbináival fel is szívja. Mozgatása és működtetése is egyszerű, nem igényel szakértelmet, de természetesen kollégánk a házhozszállításkor elmondja hogyan kell használni a készüléket.

A kárpittisztító használata után érezhetően felfrissül a levegő. A szőnyegek, bútorok kellemetlen szaga (pl. dohányfüst) is elillan, helyette a tisztítószer kellemes illata lengi be otthonod. Kutyát, macskát tartóknak, kisgyermekes családoknak, illetve allergiásoknak kimondottan javasolt egy alapos vegyszeres kárpittisztítás. A Kärcher Puzzi 10/1 nem csak tisztít, hanem fertőtlenít is.

Ismerd meg Te is a takarítás új dimenzióját!

A szőnyegtisztítógép bérlés Budapesten még sosem volt ilyen egyszerű. Csak telefonálj az Expressz takarítógép kölcsönzőnek és foglalj le egy takarítógépet!