törölközőszárító radiátor

Most igazán megéri elektromos fűtésre váltani

A kényelmes és tiszta elektromos fűtéstől még napjainkban is sokan ódzkodnak, mivel az elterjedt vélekedés szerint meglehetősen drága, azonban ez már nem fedi a valóságot, mivel nem feltétlenül költségesebb, mint a gázzal vagy fával való tüzelés.

Egy egyszerű példával illusztrálva: egy átlagos, 1200-1600 Wattos hajszárító egy órai használatával nagyjából annyi áramot fogyasztunk (1,2-1,6 KWh), mint egy 750 Wattos elektromos radiátor két órányi működéssel, ami megfelelő szigetelésű ház esetén melegen tart egy kisebb helyiséget egy egész napig.

Egy elektromos törölközőszárító radiátor beszerelése a fürdőszobába nem csupán a kellemes meleg miatt ajánlott, de hamar megszárítja a nedves törölközőket is, és a langyos törölközőbe burkolózás nagyon jól tud esni egy hosszú zuhany után, arról nem is beszélve, hogy a használt, nedves törölközők a baktériumok melegágyai.

A Netkazánban kapható modern törölközőszárító radiátorok elegáns formatervüknek köszönhetően már bármilyen stílusú szobába illeszkednek, nem kell őket rejtegetni.

Több modellünk kapható különböző színekben is. Az elektromos radiátorokban található valamilyen hőtároló közeg, aminek köszönhetően kikapcsolás után is tárolnak és sugároznak hőt egy bizonyos ideig, szemben a konvektorokkal, amik a szoba levegőjét melegítik, és kikapcsolás után szinte azonnal megszűnik a fűtés is.

A nálunk kapható törölközőszárító radiátorok egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselik,

használatuk rendkívül egyszerű és többnyire rendelkeznek a 24 órás auto funkcióval, ami a 2h boost funkciót ismétli minden 24 órában; a 2h boost azt jelenti, hogy a radiátor két órára maximális teljesítményre kapcsol, gyorsan felmelegítve az adott helyiséget, majd ezt követően visszatér normál működéséhez.