linképítés

Mindenünk a padló

Amennyiben forradalmian új és átfogó, piacvezető padlómegoldásokat és technológiákat keres, az Epo-trend Kft lehet az ideális partner Ön számára.

Immár több, mint tizenöt éve vagyunk a szakmában, ami biztosítja, hogy tapasztalatunkban és szakértelmünkben nem fog csalódni.
Portfóliónk rendkívül széles, így a feladat lehet többek között a talaj megmunkálása és előkészítése, betonozás, padlócsiszolás vagy eszközök karbantartása, mi mindig kínálunk környezetbarát és minőségi megoldást. A padlócsiszolás egy viszonylag új eljárás, emiatt a technológiája rendkívül gyorsan fejlődik. Cégünk együttműködik a TM márkával, ennek köszönhetően termékeit saját márka alatt forgalmazza.

A TM-Epo-trend betonmaró és csiszoló gépei valódi világszínvonalat képviselnek megfizethető áron.

A világszínvonalú eszközök forgalmazása mellett technológiánk oktatásával is foglalkozunk. Amennyiben igény van rá, a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő építészek, tervezők és kivitelezők számára akár havonta több alkalommal is tartunk bemutatókat. Az oktatás nyugodt, kényelmes körülmények között történik egy elkülönített oktató helyiségben.

Az érdeklődőknek természetesen a technológia gyakorlati részének elsajátítására is van lehetőségük.
Az általunk forgalmazott eszközöket javítjuk, szereljük és persze ellátjuk a garanciális ügyintézést is. A szervizelés helyszínéül normál esetben a telephelyünk szolgál, azonban lehetőség van helyszíni szervizre is, amennyiben arra igény van, és az fizikailag megoldható.