Megbízható teljeskörű költöztetés a Bauer Teherrel

Megtaláltad álmaid otthonát? Készen állsz a költözésre? Bízd szakemberekre ingóságaid biztonságos szállítását és válaszd a profi költöztetést!

A Bauer Teher az elmúlt 30 év alatt költöztetések ezreit bonyolította már le, melyek közt irodaházak, ipari telephelyek, családi házak és társasházi lakások egyaránt szerepeltek. Olyan óriás cégeket is költöztettünk, mint például a Siemens. A három évtized során rengeteg olyan helyzet adódott, melyet egy kezdő csapat nem tudott volna megoldani. Az általunk kínált profi költöztetés alappillérei a kedvező ár, a megfelelő műszaki háttér, a szakmai tudás és az emberi hozzáállás.

Miért érdemes hivatásos költöztetőre bíznod a fuvarozást?

– Megfelelő számú rakodó személyzetet és megfelelő méretű teherautót biztosítunk. Nem kell külön fuvarost keresned, sem körbetelefonálnod a barátaidat, hogy ki tudna segíteni a pakolásban.
– Egy megbízható költöztető cég a megbeszélt időpontra érkezik a helyszínre. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nem jelenünk meg, lemondjuk, elkésünk stb.
– Bútoraid és holmijaid sérülésmentesen, maximális biztonságban jutnak az új otthonodba.
– Vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését, így ezzel sem kell bajlódnod, ha nem szeretnél. Ki- és bekötjük a mosógépet, feltesszük a csillárt, egyszóval minden beüzemelési munkálatot megoldunk.
– Kérhetsz tőlünk előre csomagolóanyagokat, dobozokat, de akár a teljes csomagolást is ránk bízhatod.
– Megbirkózunk az extra nehéz tárgyakkal (pl. zongora, páncélszekrény), illetve a nehezen elérhető helyszínekkel is.

Ha a Bauer Tehert választod, biztos lehetsz benne, hogy minőségi szolgáltatást választasz, ráadásul jó áron.

Profi költöztetés szolgáltatásunk Budapesten és az ország bármely részén elérhető.

Érdemes tudnod, hogy a legtöbben hó végére, illetve hétvégére tervezik a költözést, így először ezek az időpontok telnek be. Így tehát – annak ellenére, hogy mindig igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a megrendeléseket – javasoljuk, hogy 5-7 nappal a tervezett időpont előtt keress minket!
A Bauer Teher segít számodra kevésbé stresszessé tenni a költözést. Bízz bennünk, bízd ránk a rakodást és fuvarozást!