gázszerelő Pomáz

Megbízható gázszerelő több, mint 20 éve

A Gázprojekt Kft. már több, mint húsz éve van a piacon, ennek köszönhetően nem csak a szakértelmünk, de a tapasztalatunk is megkérdőjelezhetetlen,

ezért is érdemes először ránk gondolnia, amikor gázszerelőre van szüksége Leányfalu, Pomáz, Pilisvörösvár és Szentendre környékén. Továbbá foglalkozunk még kéményrendszerek építésével, fűtés és vízvezeték szereléssel és komplett gépészeti kivitelezéssel.

Otthona gázhálózatát nem csupán megtervezzük és kiépítjük, de az ügyintézést is ránk bízhatja.

Az engedélyezési folyamat elindításához minden szükséges nyomtatványt rendelkezésére bocsátunk, majd miután a szolgáltatóval szerződést köt, már mindent mi intézünk.

A már korábban beszerelt gázkészülékét vagy kazánját is átnézzük, és szükség esetén megjavítjuk vagy kicseréljük.

Mintegy elismeréseként eddigi munkánknak, a Főgáz Zrt. minősített partnercége lettünk; ennek jelentőségét jelzi az a tény, hogy ilyenből az egész országban mindössze tíz létezik. Emellett szoros az együttműködésünk a közmű szolgáltató cégekkel és a területileg illetékes kéményseprő vállalatokkal, aminek köszönhetően képesek vagyunk gyorsan orvosolni a menet közben fellépő problémákat. Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy nem hagyunk magunk után felfordulást otthonában; az esetleges faláttöréseket vakolat szintig helyreállítjuk, munkaterületünket minden esetben tisztán tartjuk.

Nem csupán a biztonságot és a tartósságot tartjuk szem előtt, figyelembe vesszük, hogy megrendelőink nem rendelkeznek feneketlen pénztárcával, tehát igyekszünk kedvező árak mellett dolgozni, továbbá beszerzési kapcsolatainknak hála segítünk az ideális anyagok kiválasztásában, és azok egyedi áron történő beszerzésében.

Ne feledje hát: ha megbízható gázszerelőre van szüksége, hívja a Gázprojektet!