takarító cég

Legyen mindig vendégvárásra készen az otthona

Bízza profikra a nagytakarítást otthonában vagy üzletében! A K-Takarítás csapata vállalja családi házak, lakások, albérletek, üzlethelyiségek, irodák rendszeres vagy alkalmi takarítását.

Mivel ez egy bizalmi szakma, megbízóink értelemszerűen korrekt takarító céget keresnek. Mi ezt a lelkiismeretességet a nevünkkel is garantáljuk.Munkatársainkat gondosan megválogatjuk, erről akár erkölcsi bizonyítványokon keresztül meggyőződhet. Munkánkra épp olyan igényesek vagyunk, mintha csak a saját otthonunkról lenne szó, sőt. Sokan kérnek alkalmi takarítást egy-egy ünnep vagy vendégfogadás előtt, lakásfelújítás vagy költözés után, de akinek egyáltalán nincs ideje vagy türelme, az rendszeres takarítást is igénybe vehet.

Velünk mindig tisztaság és friss illat várja otthon, amikor csak hazaér.

Ha ezt a lehetőséget választja, sosem lesz szüksége nagytakarításra, hiszen folyamatosan rendben lesz tartva a lakás.Portalanítunk, felmosunk, fertőtlenítjük a mellékhelyiséget, fürdőt, letörölgetjük a bútorokat, porszívózunk… A rendszeres takarítás keretein belül ezeken felül olyan feladatokat is elvégzünk, amelyek alkalmi megbízásoknál extra szolgáltatásnak számítanak: ablakpucolás, függönymosás, szőnyeg és kárpittisztítás, hűtő kitisztítása. Családi ház esetén kertgondozást is vállalunk.

Ha korrekt takarító cég után kutat, megtalálta! Minőségi munkát végzünk garanciával, megfizethető áron. Kérésre vállalunk bio takarítást is, azaz amikor csak teljesen lebomló, környezetbarát tisztítószereket használunk a munkánk során.