takarítógép kölcsönzés

Kis gép, nagy segítség

Nagy segítség a nagytakarításban egy profi kárpittisztító gép.

A hagyományos száraz porszívók csak a szabadon levő port tüntetik el, a szőnyeg szálai közé letapadt, becsomósodott koszt, poratka ürüléket viszont nem. Pedig ez lenne a legfontosabb, hiszen sok esetben allergiás tüneteket is okozhatnak az atkák. Egy nagy teljesítményű takarítógéppel viszont hamar tisztává varázsolhatja nem csak szőnyegeit, hanem ülőgarnitúráit, ágymatracait, autókárpitokat, bármilyen kárpitozott felületet.

A takarítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében elérhető szolgáltatás a Szabó Gépkölcsönzőtől.

Ipari készülékeink kedvező áron bérelhetők egész napra, ráadásul házhoz szállítjuk és vissza is visszük a megbeszélt időpontokban. Ne aggódjon az idő miatt, egy Kärcher kárpittisztítóval jelentősen lerövidül a takarítás időtartama, ezáltal a befektetett energia is kevesebb.

A gép könnyen kezelhető, akár 24 órán át működtethető.

Tökéletesen alkalmas a kárpitok mélytisztítására, fertőtlenítésére, jelentősen csökkenti a poratkák számát, így kitűnő megoldás kisgyermekes családoknak, allergiás személyeknek, vagy háziállatot tartóknak. A szőnyegtisztító gép mellett szól az is, hogy használata után a lakás levegője felfrissül, a tisztítószer miatt kellemes illat tölti meg a teret.

Próbálja ki Ön is a takarítógép kölcsönzést Budapesten, utána pedig dőljön hátra immár tiszta, illatos, megújult foteljében!