Adószakértő ügyvéd

Kérje segítségünket büntetőügyekben is!

Annak ellenére, hogy a büntetőeljárásokat mindenki szeretné elkerülni, a valóságban sajnos bárki belekeveredhet egybe, gyakran akár önhibán kívül is.

Pánikra azonban semmi ok, hiszen egy büntetőjogász segítségére lesz a hatóságokkal, illetve a bírósággal szemben, tehát nem lesz egyedül.
Egy büntetőeljárás nem a tárgyalással kezdődik, ezért ajánlott mielőbb felfogadni egy büntetőjogászt, mivel az ő dolga a védelem kifinomult stratégiájának a kidolgozása is. A jogi képviseletről már akkor érdemes gondoskodni, amikor a neve egyáltalán felmerül egy büntetőeljárással kapcsolatban.

A késlekedés megnehezíti védelmét, például a hatóságok trükkös keresztkérdéseinek megválaszolásakor is elkél a tapasztalt segítség.
A jogi procedúrák, és azok nyelvezete rendkívül bonyolult és zavaros azok számára, akik nem töltöttek el éveket a tanulmányozásukkal. Már csak ezért sem ajánlott mellőzni a szakszerű jogi segítséget egy percre sem, mert egy tapasztalt büntetőjogász könnyedén kiigazodik a folyamatosan változó jogszabályok és törvények tengerében.

Adószakértő ügyvéd

Ügyvédi irodánk büntetőügyeken kívül az adózási kérdésekben is igazán otthon van.

Szakterületünk a vagyonosodási vizsgálat, visszaigényelhető ÁFA és beragadt ÁFA, jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvvizsgálati és adójogi cégátvilágítási ügyek, és az ezekkel kapcsolatos eljárások. Munkatársaink között sok az adóügyekre specializálódott adószakértő ügyvéd, akik többsége korábban az adóhatóságoknál dolgozott, így különösen releváns tapasztalattal bír.

Mivel nem létezik két, tökéletesen egyforma eljárás, mi természetesen minden egyes ügyet a lehető legaprólékosabban mérünk fel. Irodánk elsődleges nyelve a kapcsolattartásra a magyar, de szükség esetén kifogástalan angol jogi szaknyelven is ellátjuk feladatainkat. Munkatársaink kiemelkedő felkészültsége és tapasztalata garantálja, hogy nem fogja megbánni, ha minket választ segítségül a jog útvesztőiben. Forduljon hozzánk bizalommal! A tisztelt ügyfeleinket előzetes telefonos egyeztetést követően kedden és csütörtökön, 14 és 19 óra között fogadjuk.