karikagyűrű

Karikagyűrű akció verhetetlen áron

Karácsonykor vagy nagyobb családi eseményeknél mint keresztelő, esküvő, ballagás az ékszer elengedhetetlen ajándék már év századok óta.

Karikagyűrű akciókeretén belül kedvezményes áron kínáljuk gyűrűinket, jegyesség előtt álló pároknak és minden nőnek és  férfinak , aki szeretné bővíteni karikagyűrű gyűjteményét.

Karikagyűrű mellé ajánljuk a karperecet, nyakláncot, bokaláncot és fülbevalót, természetesen ékszerszett összeállításunkat is megtalálja weboldalunkon.

Webshopunkban különböző akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Kínálatunkban sokféle finom kidolgozású klasszikus ékszert talál. Vannak merészebb egyedi stílusú ékszerek is. A karikagyűrűk nemesacélból készültek, több szín árnyalattal és swarovski kristályokkal díszítve.

A Swarovski kristályok pompásan díszítik a karikagyűrűket és a többi ékszereket. Nagyon szép színes kristályokkal találkozhatunk a pirostól, kéken át a halvány rózsaszínig.  Akciós karikagyűrűk között ezeket mind megtalálhatjuk.

Karikagyűrű mellé nagyon jól mutat a női csuklón egy szép női karkötő Swarovski kristállyal díszítve.

Nyakláncok között megtaláljuk a nagyon szépen megmunkált és kövekkel díszített egyedi izélésű nyakláncokat és a hozzájuk illő nagyon szép fülbevalókat.

Keresse fel weboldalunkat, böngésszen webshopunkban a nyakláncok, fülbevalók, karperecek, bokalánc, órák és az akciós karikagyűrűk között. Otthonról könnyedén kitudja választani ízlésének megfelelő ékszereit, könnyen válogathat kategóriák szerint. Mérettáblázat segít a megfelelő méretű gyűrű vagy karkötő kiválasztásban.

Több kiegészítő közül választhat. Csomagolásnak alkalomhoz megfelelő dobozt, szövet zsákot, vagy karton dobozt, többfajta színben és méretben választhatunk. Akár szív vagy kör alakút is.