linképítés

Jó alvás nélkül nincs jó egészség

Amennyiben valóban elhivatott vagy az egészséges életmód iránt, bizonyára tudod, hogy a pihentető alvás az egészség egyik alapfeltétele.

Hosszútávon a kialvatlanság növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések, a kettes típusú cukorbetegség és a depresszió kialakulásának esélyét, azonban a kevés alvás eredménye sajnos már rövidtávon is látványos lehet. Akár már egyetlen álmatlanul töltött éjszaka után romolhat a reakcióidőnk, csökken a koncentrálóképességünk, a memóriánk, és a tanulás is nehezebbé válik. A szem körüli sötét karikák, és a bőr látványos öregedése is a kialvatlanság következménye lehet, mivel testünk a regenerálódás nagy részét éjjelente, alváskor végzi.

Tehát egyértelmű, hogy az alvásidőn igazán nem éri meg spórolni. Természetesen jól tudjuk, hogy a mai rohanó, stresszel teli világban sokaknak rendkívül nehéz jól aludni, és a legtöbben kerülik a különböző veszélyekkel járó altatók használatát. Ezzel szemben a Nottevit alvás segítő termékek tökéletesen biztonságosak, nem okoznak semmilyen függőséget és minőségi, természetes alapanyagokból készülnek. Minden Nottevit alvás segítő garantáltan megfelel a legszigorúbb gyártási szabványoknak is, mint például a HAACP vagy GMP. Az alvás segítő kapszulák kifejlesztésekor nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező magyar gyógyszeripari szakemberek voltak a segítségünkre, hogy kizárólag prémium minőségű termékeket kínáljunk.

A Nottevit alvás segítő kapszulák nem csupán segítenek az elalvásban, hanem oldják az esti stresszt is, ami az álmatlanság leggyakoribb oka.

Mindezt mesterséges vegyszerek nélkül elérve, olyan gyógynövények segítségével, mint a komló, a macskagyökér vagy a golgotavirág. A komló tobozának kivonata önmagában is enyhe nyugtató és altató hatással rendelkezik, azonban macskagyökérrel kombinálva bizonyítottan hatásosabb a kutatások szerint. A Nottevit termékekben található macskagyökér 100%-ban természetes összetételű, Franciaországban előállított növényi kivonat. A macskagyökér csökkenti a feszültséget és a lelki eredetű nyugtalanságot, de lényeges információ, hogy hatása fokozatosan épül fel néhány hét alatt, szemben a szintetikus altatószerekkel.

Tegyél egy próbát te is termékeinkkel, és garantáltan elégedett leszel!