linképítés

Játszani jobb kint, mint bent!

Amikor végre megérkezik a jó idő, már nem csak bent a szobában lehet játszani, hanem kint az udvaron vagy a kertben is.

Sőt, a kinti játék nem csupán lehetőség, hanem egyenesen kötelező, mivel a gyerekeknek nem csak friss levegőre van szükségük, hanem D vitaminra is, amihez a napsugarak általlehet hozzájutni. Emellett sokkal könnyebben megy az alvás is a friss levegőn történő játék után.

Az olyan játékok, mint amászóka, libikóka, hinta vagy a csúszda ráadásul egyedi módon fejlesztik is a gyerekeket. A mászóka például a mozgáskoordinációt javítja, és mivel előre meg kell tervezni a különböző mozdulatokat, a logika is fejlődik. Emellett erősödik szinte valamennyiizomcsoport, javul a szem-láb és szem-kéz koordináció és az egyensúlyérzék is. A csúszda–bár elsőre talán nem is tűnik különlegesnek – önbizalmat és bátorságot ad, valamint boldogsághormonokat szabadít fel.

A Játéktenger játék webáruház számtalan remek és szórakoztató kültéri játékot kínál.

A választékból mindenképpen ki kell emelnünk a közkedvelt Step2 játékokat. Az egyedi eljárással, erős műanyagból készült Step2 játékok strapabíróak, tartósak. Tömegükhöz képest merevségük nagy, az új műanyagöntési technológiának köszönhetően felszínük sima, falvastagságuk egyenletes. A tapasztalatok szerint ezek a játékok magas minőségük és tartósságuk miatt gond nélkül elviselik a téli fagyokat, de a tűző nyári nap sem teszi őket tönkre.

Ilyen játék például a Step2 nagy csúszdája, ami nem csupán teljesen biztonságos, de roppant könnyű összeszerelni is.

Emellett természetes színeinek ésletisztult formájának köszönhetően remekül illik a kertbe, vagy bármilyen természetes környezetbe.

Webáruházunkban számtalan homokozó, játékház, hagyományos és fészekhinta, labda és tengernyi más kültéri játék is várja régi és új vásárlóinkat.

Minden termékünk magas minőségét garantáljuk, barátságos áraink pedig a folyamatosan változó akcióknak hála még vonzóbbak, tehát igazán megéri hozzánk gyakran benézni, elvégre játékból sohasem elég!