linképítés

Hatékony kárpittisztítás otthon, egyszerűen

Vegye fel a harcot a kellemetlen szagokkal és a foltokkal a kanapén vagy a szőnyegeken!

A kiömlött bor vagy szörp, sáros lábnyomok, vagy épp csak a tartós használatból adódó por és kosz lerakódás bizony meglátszanak a kárpitokon – akárhogy is vigyázunk rájuk. Dohányzó háztartásokban a bútorok, szőnyegek átveszik a füstszagot, amitől nehéz megszabadulni. A porszívózás, házi tisztító módszerek és szagsemlegesítők nem mindig elegendők a látványos eredményhez. A tényleges mélytisztításhoz profi eszközök szükségesek.

Leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldás a kárpittisztító gép bérlés Budapesten.

Az Expressz takarítógép kölcsönzőből mindössze néhány ezer forintért egy egész napra megkaphat egy ipari Kärcher készüléket, amit akár 24 órán át üzemeltethet. A gépet ingyen házhoz szállítjuk a megbeszélt időpontra, illetve a bérleti idő lejártával vissza is visszük, így Önnek nem kell erre időt szakítania, sem dugóban ülnie. Atakarítógépet kiszállításkor beüzemeljük, használatát betanítjuk, így igazán gyerekjáték lesz dolgozni vele.

A Kärcher Puzzi 10/1 segítségével alaposan megtisztíthatja szőnyegeit, ágybetéteit, ülőgarnitúráit, autókárpitjait és lényegében bármilyen kárpitozott bútorát. A takarítógép mélyen a textilszálak közé spricceli a tisztítószeres melegvizet, majd fel is szívja a feloldott koszt és a nedvességet. A piszkos vizet külön tartályba gyűjti, így a takarítás csak tiszta vízzel történik. Fertőtlenítő hatása miatt allergiásoknak, kisgyermekes családoknak és kisállatot tartóknak különösen ajánlott a használata.

A kárpittisztító gép bérlés Budapest összes kerületében elérhető, Önnek csak telefonálnia kell és máris megbeszélünk egy szabad időpontot. Tapasztalja meg Ön is az igazi tisztaságot otthonában!