banktech.hu-logo

Ha páncélszekrény, akkor Banktech

Egyértelmű, hogy amikor az otthonában vagy a vállalkozásában tárolt értékeket a lehető legnagyobb biztonságban szeretné tudni, szüksége van egy széfre.

A kérdés inkább az, hogy pontosan milyenre van szükség. Ez leginkább a benne tárolandó értékek jellegétől függ. Amennyiben csak relatív kisebb értékek, fontos iratok vagy kevés készpénz tárolása a cél, felesleges kiadás lenne egy drágább, nagyobb páncélszekrény, ugyanis egy olcsóbb, könnyebb bútorszéf tökéletesen megfelel besurranó tolvajok vagy belső visszaélések ellen. Egy bútorszéf a nevével ellentétben nem kizárólag bútorokba építhető, hanem önmagában is állhat, amennyiben a padló betonjához vagy a falhoz van rögzítve. Mint minden páncélszekrény, a bútorszéfek biztosítási értékhatára is a duplájára nő egy riasztó beszerelése után.

Ha komolyabb mennyiségű pénz, esetleg értékes műkincsek kiemelt biztonságáról kíván gondoskodni, egy Wertheim páncélszekrény lehet az ideális választás. A Wertheim Európa egyik legrégebbi és legnevesebb gyártójának számít, így termékeik a lehető legmagasabb minőséget képviselik. Ha a fal lehetővé teszi, beépíthetők faliszéfek is. Ezek olyan páncélszekrények, amik oldalát és hátulját kötelező jelleggel fal védi, szemből pedig egy masszív, erős ajtó. Számos páncélszekrény érkezik egyszerű kulcsos zárral, azonban ez lecserélhető mechanikus vagy elektronikus számkombinációs zárra, de akár másodzárral is ellátható, ha igazán biztosra menne. Érdemes azonban megjegyezni, hogy biztonságtechnikai szempontból nincs a különböző zártípusok között érdemi különbség, csupán arról van szó, hogy egy kulcs könnyebben el tud kallódni vagy törni.

A Banktech kiváló minőségű páncélszekrényei vizuálisan is egyedivé tehetők belső trezorokkal, polcokkal, LED világítással vagy egyedi RAL színnel.

Fontos megjegyezni, hogy egyéb termékeinkhez hasonlóan széfjeink is maradéktalanul megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, mint például a német VDMA, a francia a2pvagy az osztrák VSÖ szabványoknak. Bármilyen kérdése is legyen, szakembereink készséggel állnak szolgálatára.