szállás Balatonfüred

Fedezd fel a Balaton egyik legkedveltebb városát

Ha Balatonfüreden szállást keresel, van egy remek tippünk, és ez nem más, mint a Pe-Ki Lux Apartman Balatonfüred!

Bár az apartman nem közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, így is remek lehetőségeket rejt, ugyanis nagyon közel található Siófok egyik ikonikus helyszíne, a görög falu, benne az Annagora Aquaparkkal, illetve mindössze nyolcszáz méterre van a nevezetes Füred Kemping is.

Pe-ki apartman Balatonfüred

Balatonfüredi apartmanunk kialakításakor az elsődleges szempont az volt, hogy kényelmes és otthonos kiindulópontot nyújtson a város és környékének felfedezéséhez. A nyugodt, pihentető alvást rendkívül kényelmes boxspring ágy és légkondicionáló garantálja, és hogy egyetlen percig se unatkozhass, arról HBO Go szolgáltatás, TV sok csatornával, korlátlan Wi-Fi, könyvek, laptop és újságok gondoskodnak. Amennyiben úgy tartja kedved, a főzősarokban akár főzhetsz is, ahol egyebek mellett kapszulás kávégép is vár, méghozzá ajándék kapszulával. Ha biciklivel érkezel, kerékpárod a lépcsőházban, az ajtó előtt is tárolhatod, autód pedig ingyenes, őrzött parkolóban pihenhet.
Olyan kiegészítő szolgáltatások is elérhetőek, mint a balatoni borest, mozi est vagy baba bekészítés, aminek keretében babaágyat, etetőszéket és fürdetőkádat is biztosítunk.

És hogy miért épp Balatonfüredet válaszd annyi más Balaton-parti város helyett? Az egyik érv, hogy Balatonfüreden az élet a nyári főszezon után sem áll meg, ugyanis bármelyik évszakról is legyen szó, itt mindig találhatsz valami érdekességet. A kulturális programok és közéleti rendezvények egész sora miatt is igazán megéri ide látogatni. Emellett Balatonfüreden található az egész Balaton-part egyik legszebb ékköve, a Tagore sétány. A közel egy kilométeres gyalogúton feledhetetlen élmény végigsétálni; a bárok, szuvenírboltok és éttermek mellett gyönyörű, hűs park és a Balaton élővilágát bemutató látogatóközpont is található itt.

Fedezd fel Balatonfüredet te is, és túrázz például a Koloska-völgyi Vadasparkban, majd pihend ki fáradalmaid a Pe-Ki Lux Balatonfüredi apartmanjában!