szájsebészet

Fájdalommentes szájsebészeti kezelések Győrben

Sokszor tapasztaljuk, hogy a betegek már a fogorvos szó hallatán összerezzennek, a szájsebészet pedig egyenesen rémisztő a számukra. Pedig ennek egyáltalán nem kellene így lennie!

A Győr városában működő Dentys fogászati rendelőben mi azért és úgy dolgozunk, hogy megcáfoljuk ezeket a sztereotípiákat. Fogászatunkat szakértelem, csúcstechnológia, komplex ellátás és mindemellett emberség jellemzi.

Győri rendelőnkben mind a fogorvosi, mind a szájsebészeti beavatkozásokat fájdalommentesen végezzük.

Minden kezelés előtt alaposan megvizsgáljuk és kezelési tervet készítünk, így előre felkészülhet a beavatkozásra.

Bár rendelőnkben törekszünk a fogmegtartó kezelésekre, előfordul, hogy a probléma csak a fog eltávolításával orvosolható. Ilyenkor a szájsebészeti rendelőben biztonságosan, kellemetlenségek nélkül történik a húzás. Tipikusan ilyen feladat a problémát okozó, helytelenül növő bölcsességfogak eltávolítása, amely a 18-25 évesek között a leggyakoribb. A szájsebészet további szolgáltatásai:foggyökér eltávolítás, gyökércsúcs eltávolítás, Ínyplasztika/ínykontúr módosítás, arcüregzárás, egyéb szájsebészeti kezelés.

Az eltávolított fog pótlására szintén helyben tudunk többféle megoldást. A Dentysnél kiváló minőségű, élethű koronákat és hidakat készítünk, de fogimplantátumok behelyezését is vállaljuk. Nagyobb mértékű foghiány esetén különböző anyagú, modern és kényelmes műfogsorokat is készítünk.

Forduljon bizalommal a győri Dentys fogászat és szájsebészet csapatához! Bennünk hosszú távú partnerre lelhet szája és fogai egészségének megőrzésében.