klíma

Élvezze a hűvös nyarakat otthonában egy klímával

Régen az otthoni légkondicionáló igazi luxusnak számított, főleg a jelentős fogyasztás okozta fenntartási költségek miatt, azonban napjainkban egy modern légkondicionáló már meglehetősen takarékosnak számít, különösen, ha egy A+++ -os inverteres klímáról van szó.

Emellett a klímaváltozás következtében egyre forróbb és hosszabb a hőségszezon, ami már az éjszakai pihenést is komolyan képes hátráltatni. A kialvatlanság ingerlékenységgel, levertséggel, memóriazavarral, a reflexek romlásával és a koncentrálóképesség csökkenésével jár többek között, ezért semmiképpen nem érdemes félvállról venni. Épp ezért az utóbbi időben egyre több háztartásban jelennek meg a klímák.

Légkondicionáló vásárlásakor azonban lehetőleg kerülni kell a multikban történő vásárlást. Ennek egyik oka, hogy általában nincs olyan szakképzett személy, aki segít a választásban, pedig ez fontos, mivel az ideális légkondicionáló kiválasztása tapasztalatot igénylő, sok összetevős feladat; nincs két egyforma szituáció. Sok rosszat hallani a garancia érvényesítésének nehézségeiről is. Azonban, ha a VízExpert kínálatából választ klímát, a szerviz és a garancia miatt sem kell aggódnia.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt hőszivattyúk és páramentesítők mellett légkondicionálók területén is.

A minőségi termékekre és kiszolgálásra fektetjük a hangsúlyt, kínálatunkban kizárt, hogy rossz minőségű, no name darabokat talál. Ezeket egyébként is tanácsos mellőzni, mivel legjobb esetben is csak néhány évet bírnak ki. Ezzel szemben például az általunk kínált Toshiba klímák a megfelelő és rendszeres karbantartás mellett akár tíz vagy tizenöt évet is működhetnek gond nélkül.

A kellemes légkörhöz elengedhetetlenek a minőségi szűrők is. Ezek a baktériumokon, poron és pollenen kívül a kellemetlen szagokat, a füstöt és a plazmát is szűrik, azonban amennyiben elmarad rendszeres tisztításuk, akár megbetegedéseket is okozhatnak, miközben a légkondicionáló élettartamát is csökkentik, mivel annak nagyobb teljesítményen kell üzemelnie.