önterülő aljzatkiegyenlítés

Egyenes sima padló az Ön esztétikus otthonáért!

Lakásfelújítás? Renoválás? Tatarozás?

Amennyiben otthonában végzett már felújító-jellegű munkákat, úgy nem ismeretlen az Ön számára, hogy minden felújítási munkát az alapoktól érdemes kezdeni. Egy jó és masszív, stabil alap megfelelő kiindulást nyújt a többi munkához is. Egy jó alap, egy jó aljzattal indul. Ha aljzat, akkor önterülő aljzatkiegyenlítő!

Laminált padló vagy Járólap esetleg padlószőnyeg? Bármelyik szerepeljen elképzelései között, érdemes az alapot vízszintesre, valamint simára elkészíteni, hogy a végeredmény is tartós és esztétikus legyen. Ezt az aranyszabályt érdemes betartanunk, ugyanúgy a belső burkolásnál, aljzat kialakításnál is.

Az aljzat az a rész, amely leginkább ki van téve erős statikus és dinamikus terheléseknek is, akár irodai vagy otthoni környezetről legyen szó. Modern aljzatkiegyenlítőinket úgy alkották meg, hogy felhasználhatóságuk széleskörű, de mégis egyszerű legyen. Extra követelmények formájában felmerül a terhelés- és kopás- és csúszásállóság valamint a könnyű karbantartás is. Ezen összes feltételnek egyszerre megfelelni nem egyszerű, de a modern mai aljzatkiegyenlítők már képesek erre.

Termékünk továbbá gyorskötésű cementet és speciális adalékokat tartalmaz a szokásos töltőanyag mellett.

Ez az aljzatkiegyenlítő termékünk készre kevert, por halmazállapotban kerül kiszállításra, melyet az felhasználás helyszínén kell vízzel összekeverni és így leteríteni. Szétterítése egyszerű és a megfelelő keverési arány összeállítása után egy kis gyakorlattal magunknak is mesésen sima, tükörsima aljzatot tudunk készíteni akár irodánk vagy otthonunk aljzatára, a lakásfelújítás részeként.

Egyes termékeinket esztétikus beltéri padlók készítésére tervezték, melyet terítés után simára csiszolnak, s mely így alkalmas lesz gyalogos közlekedésre tervezett helyekre, például üzletekben, iskoláknál vagy irodák aljzatára, de családi házakba is ideális.