linképítés

Biztos védelem a Pető Védelem Kft. jóvoltából

Hiába mutatnak csökkenő tendenciát a vagyon elleni bűncselekmények az utóbbi időkben, a betörések száma sajnos még mindig nem elhanyagolható.

A betörők leggyakrabban készpénzt, arany és ezüst ékszereket, értékesebb műszaki cikkeket (telefonok, kamerák, laptopok, TV-k, tabletek) és szerszámokat tulajdonítanak el a biztosítók statisztikái szerint, azonban a drága horgászfelszerelések, sportszerek és alkoholos italok is gyakori célpontot jelentenek a bűnözőknek.

Hogy értékeit és otthonát minél nagyobb biztonságban tudja, számos dolgot tehet. Talán triviálisan hangzik, azonban sokan elkövetik azt a hibát, hogy nyitva felejtenek egy ablakot, vagy egy ajtót, amikor nincsenek otthon, de az udvaron vagy a kertben is sokan hagynak kint értékesebb, ezáltal a betörők számára vonzó dolgokat. Szintén fontos, hogy ha több napra üresen hagyja otthonát, azt semmiképpen ne kürtölje szét a közösségi oldalakon, ugyanis így nagyon könnyen a potenciális betörők tudtára adhatja, hogy szabad a pálya.

Egy olcsóbb riasztó, időzítő kapcsoló a lámpákhoz, tévé szimulátor vagy mozgásérzékelő világítás is hatékony és olcsó megoldás lehet.

Azonban ha igazán biztosra kíván menni, mindezek mellé érdemes megfontolni mechanikus védelem beszerelését is. Figyelmébe ajánljuk a megbízható és esztétikus biztonsági rácsokat. A biztonságtechnikai szempontok alapján készült fix rácsok tökéletesen alkalmasak családi házak ablakai és ajtói védelmére, ezen felül eredményesen használhatóak teraszokon és erkélyeken is. Remek választást jelentenek üzletek, bankok raktárak, kirakatok és más intézmények megóvására is. A fix rácsok tervezésekor olyan védelmi eszköz létrehozására törekedtek, ami kiemelés és feszítés ellen is megbízható védelmet nyújt. A fix rácsok 12 x 12 mm-es négyzetacélból vagy 8mm-es köracélból készülnek, így már ránézésre is masszivitást és biztonságot sugallnak.

A Pető Védelem Kft. a remek minőségű fix rácsokat nem csupán elkészíti, hanem fel is szereli azokat. Fix rácsok mellett forgalmazunk egyebek mellett detektív rácsokat és ollós rácsokat is, de olyan lakatosipari termékekért is bátran keressen minket, mint a kemencék, úszókapuk vagy ipari kapuk. Minden termékünkre hosszútávú garanciát vállalunk, kérje Ön is térítésmentes felmérésünket!