használt takarítógép

Bármi, ami csak az ipari takarításhoz kellhet

Amikor jelentős területen, ipari mértékben szükséges a takarítás, például gyárcsarnokban vagy üzemekben, az jelentős munkaerőt és speciális eszközöket kíván meg.

Az ilyen professzionális takarítógépek ára a képességeikhez mérten igen magas. Azonban jelentős összegek spórolhatók meg kompromisszum nélkül, amennyiben az Interclean használt takarítógép kínálatából választja ki a szükséges darabokat. Egyszerre nagyjából 80-150 használt takarítógép található választékunkban, és nem csak az áraink kedvezőek, de készletünk valós, ami annyit tesz, hogy minden gép egyenesen tőlünk jön, és nem csak máshonnan hozatjuk. Nem csupán használt, hanem természetesen új takarítógépeket is kínálunk, többek között ipari gőztisztítókat, seprőgépeket, súroló automatákat, polírozógépeket és szőnyegtisztító gépeket.

Takarítógépek alkatrészeit is forgalmazzuk, illetve a javításukkal is foglalkozunk.

Vállalunk havi átalánydíjas karbantartást és akár egyszeri megbízást is. Ez még nem minden: több, mint tizenöt éve foglalkozunk takarítástechnikával, és ez idő alatt saját vegyszereket is kifejlesztettünk, elősegítve a tökéletes tisztaság elérését. Elmondhatjuk tehát, hogy az Interclean kínálatában bármit megtalál, ami az ipari takarításhoz csak kellhet, használt takarítógéptől a minőségi takarítókocsikig.