babaváró karkötő

Ásványi karkötők jótékony hatásai

Szereti az ásványokat és a kerámiát?

Az www.ajandekszer.hu önnek való weboldal. Ásványokból és kerámiából készült ékszerek között lehet válogatni és vásárolni.

Ásvány karkötők nagyon szép és színesek. Mindegyik ásványnak megvan a maga gyógyhatása. Akik jártasak és ismerik az ásványokat tisztában vannak a jelentőségükkel. Achátból készült ásvány karkötő elnyeli a negatív energiákat. Beteg embereken is jó hatással van pl: magas láz esetén vagy epilepsziában szenvedőknek.

Szájhagyomány mondja, hogy ha valaki ilyen követ talál szerencse kíséri élete végéig. Ezért hívják szerencse kövének.

Akár magunknak vagy barátnőnket, rokonunkat szeretnénk megajándékozni, kitűnő választás a karkötő. Vannak  ásvány karkötők melyek képjáspisból barnás színű kőből készülnek. Immunrendszerünket erősíti és méregtelenítő hatással van ránk.

Nagyon sok kitartást, türelmet ad a mindennapok stresszes helyzeteiben is. Segít felfedezni a mindennapok apró örömeit. Férfiak is bátran hordhatják, hogy jótékony hatással legyen rájuk.

A zöld színű aventurin kristály gyöngyből készült karkötő férfiak és nők is hordhatják.

Jótékony hatást fejt ki idegesség, alvászavarra illetve meglehet előzni a szívinfarktust és érelmeszesedés a karkötő hordásával.

A várandóság alatti babaváró karkötő, hegyikristályból és láva kőből készül.

Megvéd minket és más kristállyal együtt használva a másik kristály (láva) tulajdonságait felerősíti. A lávakő közérzet javító és stresszoldó, ezek mellet gyorsítja az anyagcserét, segít a méregtelenítést. Keresse fel weboldalunkat és válasszon magának megfelelő karkötőt. Webshopunkban könnyen kiválaszthatja magának a megfelelő karkötőt vagy ásvány ékszert.