sport 1 műsor

A legjobb meccsek a Sport 1-en mennek

Kövesd a Sport 1 műsorát te is, amennyiben érdekelnek a világ különböző, változatos sporteseményei.

A Sport 1 egy közép-európai sportcsatorna, amit különböző nyelveken láthatsz jelenleg Magyarországon,Romániában, Csehországban és Szlovákiában. A csatorna még 2001 áprilisában indult, és 2012 végétől nagy felbontásban (HD minőség) is nézhető az arra alkalmas készülékeken.

A Sport 1 számos saját gyártású műsorral várja a sportkedvelőket,

mint például a Mai helyzet, a csatorna minden nap jelentkező stúdióműsora, ami az aktuális nap legfontosabb témáját járja körül. A Trash Talk szórakoztató műsor, aminek tő témái az amerikai sportok, mint például az NFL, NHL és az NBA.

A Sportverda a legújabb sportkocsikat bemutató magazinműsor, még a Zuhanyhíradó a foci kedvelőinek szóló magazin, ami csütörtök esténként látható. Ők a számtalan sportközvetítés között is megtalálják a  kedvenceiket, a csatornán látható az angol FA-Kupa, a Bundesliga (német bajnokság) és a portugál kupa (Liga zon Sagres) is többek között.

A Sport 1 műsora igazán változatos, a klasszikus, tömegsportokon kívül olyan csemegéket is tartogat a sportok kedvelőinek, mint a póker vagy a darts.

Természetesen a kosárlabda, a jégkorong és a kézilabda rajongói sem maradnak program nélkül, ha a Sport 1 műsorát választják. A musor.tv internetes tévéújságban természetesen a Sport 1-et is megtalálod.